Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

24/1


Date: 2012-01-24 / Time: 23:32:05
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

Hej godingar
Inga bilder idag. Vi målar om trappan och lite grejer här hemma så imorse fick jag gå ner och sova på soffan för vi inte får vara på övervåningen (började 13). Så när jag vaknade var det inplastat överallt så kom inte in i något annat rum typ så målaren fick gå in i köket och hämta min matlåda och jag fick beskriva vilka skor jag skulle ha så han kunde ta fram dem. Det var färg överallt och jag var helt svartklädd haha! Lite kul..

Annars har jag jobbat kväll. Känns som jag inte gör annat än jobbar! haha. Men imorgon kommer lönen, är SÅ glad över min lönespec, ca 9tusen mer än vad jag brukar få pga att jag jobbade hela julhelgen och jobbade övertid på mina lediga dagar. Ska köpa en iphone, äntligen. Kan säga att jag HATAR min htc wildfire, touchen fungerar knappt längre och trycker man någonstans väljer den en annan knapp. Har verkligen varit SÅ nära på att bryta av den på mitten , kasta den i väggen och stampa på den. Det där suget kommer väldigt ofta! brukar som tur är bara sluta med att jag slår skithårt på den.  Den har ju varit spräckt i displayen sen i juni då jag tappade den på kakelgolvet i badrummet. Den har fått utstå många könsord.

Nu ska jag sova, imorgon sker en förändring.. u know what ;) hihi. Bilder kommer! jag jobbar till 22 men kanske slänger upp ett mobilinlägg, om min htc vill samarbeta dvs.. troligtvis inte. Äckliga mobiljävel.

GODNATT PUSS


Kommentarer
Postat av: Jonna

Härligt att du vågar! Det kommer bli galet snyggt. :)

2012-01-25 @ 01:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback