Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Typical instagram


Date: 2013-10-02 / Time: 23:25:00
Kategori: / 11 Kommentarer

Detta inlägg får ni ta lite med en nypa salt, jag är inte dömande av personen i fråga som lägger ut såna här bilder på instagram / bloggar etc (har många kompisar som plutar hihi) men det finns grejer som är SÅ typiska bara som jag vill lista här haha!! :-D Så hoppas ingen tar illa upp utan ser det med glimten i ögat...
 
DUCKFACE
Nästan alla tjejer plutar med läpparna, pussar, spänner näsan, gör munnen sne eller plutig.. what's up with that? varför tycker man att man blir snyggare av att se tillgjord ut när ett leende egentligen är så mycket finare? :-D Föreställ er att jag skulle lägga ut dessa bilder på instagram, skulle folk verkligen tro att jag var seriös och skriva att jag var fin eller skulle folk förstå att jag driver för jag aldrig ser ut så ? - fast andra gör det. Jag vet inte, jag tycker bara jag ser moje ut...
 
 
THE EYEBROWNS

På senare tid verkar det ha blivit en trend att måla ögonbrynen jättetjocka och onaturliga med mörk skugga så de bara ser helt "smudge" ut. Om man har ljusa glesa bryn är det snyggare att köra en mer naturlig skugga och försöka följa ens form eller lägga till lite grann... dessa fyrkantiga målade figurer ser bara konstigt ut :( Försökte göra nåt liknande.. vad tycker ni?
 
 
 
THE BEFORE AND AFTER PICTURES

När folk ska visa resultat efter typ några veckor fast det oftast tar månader till år för muskler att framträda. Förebilden står man ihop med låren, dålig hållning, dåligt ljus och så avslappnad så möjligt. Sen har vi efterbilden i oftast heelt andra kläder, ur en helt annan vinkel och ljus, gärna med handen för the lovehandle , med benen isär för att visa att man har the gap och spänn spänn... Kolla här nere, det är jag på båda men med olika hållning, vinkel osvosv.. hahahaa.
 
 
Sådärja då har man vräkt ur sig detta som jag stört ihjäl mig på!!! haha nejdå..lite roligt ibland bara...
 
Här har ni en naturligt smile :-D NATTI!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hahahaha du är så skön! Men ja håller med..blir otroligt trött på alla put- och "se sexig ut"bilderna. TRÖTTSAAAAMT! Och på tal om ögonbryn..hahahaha. Hur kan ens folk tycka att det är snyggt att ha grova, alldeles för mörka och kantiga bryn???? :/

2013-10-02 @ 23:55:53
Postat av: Emma

Haha, mitt i prick ;)

2013-10-03 @ 00:08:19
Postat av: Lotta

Hahaha, du é bara för underbar!!! Du har så rätt. Det ser ju stört löjligt ut när de putar sådär, desperat på något sätt. Det är ju uppenbart komiskt men de som gör det tar det helt på allvar, ha ha.. Och dessa ögonbryn som ser tatuerade ut, kolsvarta och med en bred "fyrkant" i början på brynet. Ser ibland tjejgäng som ALLA har exakt samma ögonbryn!
Så mycket finare med ett öppet, härligt leende. Du har fattat grejen!

2013-10-03 @ 12:07:37
Postat av: Anonym

Hela det här inlägget bara osar "jag är så bra och naturlig och så RÄTT" när du klankar ner på andra och hur dom gör. Jag är så trött på att tjejer ska attackera andra tjejer hela tiden och förklara hur man ska göra, vara eller se ut. So what om någon spänner näsan eller plutar med läpparna. DOM tycker säkert att DOM är snyggare så. Även om inte du gör det. Jag tycker att det här inlägget var ganska taskigt faktiskt även om det kanske inte var menat så. Och även om du inleder inlägget med att skriva "ta det med en nypa salt" så är det ju feta pikar till allt från tjejer som målar ögonbrynen till de som putar med läpparna..

"Jag tycker att det är problematiskt att skambelägga tjejer som lägger upp den här typen av bilder, eftersom de gör det i ett försök att passa in i den otroligt snäva norm som vårt samhälle skapat. Det blir lite dubbelbestraffning – om du inte är tillräckligt snygg på bilden så är du inte godkänd men det ska inte synas att du gör dig till för då är du pinsam."

Tack för mig!

Svar: Jag menar inte att jag är bäst, naturlig eller snyggast, jag vet inte hur många gånger jag fått kommentarer om att jag är ful i mitt rosa fjortisläppstift eller mitt tupperade hår osv, att det verkar vara rätt att klanka ner på någon som är "ytlig". Då är det personligt mot just MIG, jag hänger inte ut någonspecifik här utan skämtar om hur tjejer över världen i allmänhet är och som jag skriver så ogillar jag inte personen i fråga, mång av mina vänner vet med sig själva att de putar med läpparna, men jag älskar dom lika mycket för det.
Jag kan förstå att det framstås som taskigt, det är klart vi tjejer ska stötta och uppmuntra varandra, och det GÖR jag verkligen också. Det är bara så synd att så fort man riktar nån slags kritik eller för en gångs skull ska "skämta" eller uttrycka något känsligt så blir det bara fel och jag anses som den onda.

Jag har alltid promotat att vi tjejer ska lyfta varandra och det är inte meningen att kränka här utan bara att vara lite ironisk över hur det mesta ser ut på instagram idag.. varför har ingen reagerat när jag lagt ut min skämtduckies tusen gånger tidigare liksom?? :)

Tack för du uttryckte din åsikt men detta var menat att vara något roligt och inte för att vara elak.
Nathalie

2013-10-03 @ 14:03:14
Postat av: Josefine

Hahah det här var ju bara så himla klockrent, skrattade högt påväg hem på tåget! Konstigt hur det kan bli en sån trend med allt det här utan att egentligen någon tänker på det.. roligt inlägg :)

2013-10-03 @ 17:54:57
Postat av: Anonym

anonym: ta inlägget med en nypa salt! bara för att man har en åsikt kring dessa duckfaces som cirkulerar omkring på nätet (inte minst instagram...) så betyder inte det att man klankar ner på någon eller att man är avundsjuk (classic....). Är man less på något så ska man väl få säga det..speciellt med lite humor, visst? ;) så lighten up en aning och ta inte allt seriöst!

förresten ett klockrent inlägg natta! hahaha garvar sönder mig :D

Svar: haha tack så mycket, kul att du gillade det :) kram
Nathalie

2013-10-03 @ 19:44:45
Postat av: elin wahlberg

hahaha loooove :D

Svar: Hahahah❤️
Nathalie

2013-10-03 @ 19:47:21
URL: http://elinwahlberg.blogg.se/
Postat av: Isabelle

HAHAHAHA så sjukt bra!! Älskar dina iakttagelser. Tycker din blogg är så himla bra överlag, sååå fin kvalité på bilder och text! Du är BÄST

Svar: Taaaack<3
Nathalie

2013-10-03 @ 19:51:47
Postat av: Emma

Hahahah så jävla skön! Klockrent! :D

2013-10-04 @ 10:35:30
Postat av: Hanna

HAHAHHAHA, du är så skön Natta! Looooove it. Hoppas allt är bra med dig <3

Svar: Hahahah tack :*
Nathalie

2013-10-06 @ 12:21:14
Postat av: Linnéa

SÅ HIMLA BRAAA!!! jag håller med om ALLT! VARFÖR gör nästan alla tjejer så? Det ser bara så larvigt ut, man är ju mycket sötare när man är sig själv. Jag gör själv aldrig några sådana miner, skulle känna mig dö larvig men men känner man sig snyggare så visst. Oh det där var ju bara så bra, alla borde se det där inlägget!! BRA skrivet miskolo hihi. Ses på freeeedag, wiiie:):) <3

Svar: Hahahaha tack miskolo <3
Nathalie

2013-10-06 @ 23:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback