Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Resultat


Date: 2013-09-30 / Time: 23:30:21
Kategori: OUTFITS / 1 Kommentarer

Tröja H&m, Jeans zara, stövlar scorett, halsband från Pagelle märket "våga".
 
Halloooj! Måndag igen då.. Jobbelijobb och sen ett bröst och tricepspass där efter. Usch är i en period där jag bara känner mig dallrig och i o-form trots att jag tränar som mest. Min mage är som en ballong när jag sitter ner, ska försöka dra ner på kolhydraterna denna v för att se om den lugnar sig. Sen kanske jag inte behöver ätta chips TRE dagar i veckan utan en, eller två.. ;-) Veckorna sköter jag bra men på helgerna bara äter jag allt som kommer för mig HAHA.
 
Men så knäpper man lite kort och tycker väl man ser helt OK ut ändå men tycker benen är SÅÅ svåra att foma, klumparna mellan låren vill adlrig försvinna. Tror man måste ligga på låg fettnivå för att bli helt deffad där men det innebär ju att man går ner överallt också och kurvor vill jag inte tappa :) Jag vill bara vara fit!
 
 
 
Ja så där fick ni lite träningsbilder..
 
Gjorde en kycklingspasta med pesto när jag kom hem och sen gick jag över till Sofia som flyttat till huset bredvid mig, vi kan vinka till varandra genom fönstret!! åh, så roligt att vi bara kan gå över till varandra hur lätt som helst nu <33
 
 
Nu ska jag sova, imorgon är det tisdag, snart helg! hahaha :-D
 
Kramis!! <3
 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Skärp dig..;) dina lår är hur snygga som helst! Hela din kropp ser så vältränad ut men oxkså har former! så snyggt! Diggar verkligen din power som du utstrålar i bloggen!! Tränar hårt och håller igång trots långa arbetsdagar, grymt jobbat!

Svar: Men åh tack vilken gullig kommentar ;-) jag jämför bara me mig själv och de resultat jag vill uppnå men tack så hemskt mycket!! Kram <3<3
Nathalie

2013-10-01 @ 12:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback