Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Svaret på frågorna!!


Date: 2013-09-18 / Time: 22:56:00
Kategori: / 3 Kommentarer

Vilken tur att jag väntade en dag, idag har det bara ramlat in frågor :-) ska försöka besvara allihopa!!
Tack för era söta kommentarer och kramar under frågorn också, har dock bara tagit med frågorna eller förkortat lite <3
 
Vad använder du för hårprodukter (schampo, balsam, inpackning)? 
Svar: Loreals vitamino color (rosa flaska) schampo + inpackning. Kör inget balsam. Inpackningen gör håret så glansigt och fint :)
 
 
 
Hur lägger du upp din träning? något specifikt mål? 
Svar: Jag tränar 4 gånger i veckan, oftast 3 styrkepass och ett mer inriktat på kondtion. Kör tunga styrkeövningar blandat med mer funktionella. Mitt mål är att bli mer fit med definerade muskler men även att må bra psykiskt och fysiskt och behålla en "bra" kropp.
 
Vad har du för drömmar? Något speciellt ställe du vill bo på? någon speciell resa? Vill du utbilda dig till något mer än makeupartist?
Svar: Min dröm är att må bra och vara lycklig med en fin man, barn i framtiden och bra relationer med mina närmaste, det är prio 1 för mig.. Men sen vill jag också ha ett roligt och lärorikt jobb, gärna något som jag har med media att göra. Jag vet inte vart jag vill bo, förutom i Sverige då - för här trivs jag! Sålänge jag har och gör det jag vill spelar inte staden någon större roll.
Det är ingen speciell långresa som lockar mig men jag kommer självklart vilja resa, precis som idag :) Många vill ju backpacka och bo utomlands osv men det har aldrig tilltalat mig. Kommer nog bli mycket sol, shopping och myyys-resor ;)
 
Hur mycket sparar du per månad?
Svar: 2000 kr till mitt "dolda" sparkonto och 200 i pension. Men sen har jag ju ett "vanligt" sparkonto som jag lägger undan till när jag ska resa eller göra något som kostar lite mer, mer kortsiktigt sparande :)
 
Har du träffat nån/några kille/killar sen det tog slut mellan dig och ditt x? Nån du varit kär i eller har det inte känts rätt? 
Svar: Den mesta populära frågan var väl hur det går på dejtingfronten..haha :)
Det här med mitt "Kärleksliv" har jag lämnat helt utanför bloggen. Det tar sällan slut direkt när man bryter upp med någon efter så lång tid så hela min "Läknings-process" drog ut lite på tiden. Men jag har dejtat lite grann men nej det har inte alls känts rätt och jag har inte blivit kär igen. 
 
Jag väntar på den rätta för mig, jag vill att nästa kille ska vara THE ONE och någon som värderar mig och kärlek högt. Jag är bara 21 och känner ingen som helst brådska. Självklart saknar man närhet och kärlek men jag trivs så himla bra själv , är självständig och behöver ingen annan för att känna mig trygg eller lycklig. Jag tror många som går ur ett förhållande är rädda för att vara ensamna och hoppar lätt till nästa bara för att "ha" någon. Jag har lärt mig att trivas själv och har inget som helst behov av att bara ligga runt eller dejta "för att". Det är MIN åsikt men de som vill göra det - respekterar jag. Jag är dock trött på hur folk ständigt blir förvånade över att man inte träffar någon eller dejtar någon ny direkte efter föregående... Är det konstigt att bara va själv och gilla läget? och bara dejta då man känner sig intresserad och faktiskt träffar någon?
 
Jävlar vilken utläggning men jag tror jag känner mig lite stressad&pressad av vad ANDRA frågar/tycker/tänker eftersom jag själv gillar min vardag men självklart välkomnar min BIG LOVE när våra vägar möts... ;-)
 
Hur tror du ditt liv är om fem år?
Svar: Då är jag 26 år och hoppas på att jag är utbildad inom något och har ett utvecklande jobb. Jag vill vara vansinnigt kär, njuta av livet och vardagen, göra härliga små resor och planera allt vad framtiden innebär..
 
om du ska börja plugga sen, vad är du sugen på?
Svar: Jag gick ju samhäll/media i gymnasiet så media är helt klart en inriktning jag är sugen på.. kanske något inom journalistik eller marknadsföring. Jag måste verkligen sätta mig ner och kolla närmre...:) jag gillar kontorsmiljöer, möten, planering osv..
 
vem står du närmast i din familj? 
Svar:  Mamma - vi kan prata om precis allt och stöttar alltid varandra <3 självklart pappi med men mamma&dotter är alltid något speciellt..:)
 
 

umgås du med dina bröder på fritiden typ?
Svar: Jag hänger ju mycket med Dannes tjeje Linn så Danne är ju ofta där hemma när jag är där ;) men det har blivit mer syskonkvällar nu med Kim o Danne och det är riktigt kul.
 
är du 100 procent straight? 
Svar: yes I am!

vad skulle du göra med en miljon? 
Svar: Köpa lägenhet/hus, resa, UNNA SIG, haha.
 
är du rädd för något, isf vad? 
Svar: Jag är rädd för mycket, lite för nojig ibland. Jag är ofta rädd för att mina närstående ska dö, jag är rädd för att flyga, att gå hem själv när det är mörkt ..

om du bara fick välja en maträtt för hela livet, vad skulle det då vara? är du allergisk mot nåt? 
Svar: Oxfile, klyftpotatis, pepparsås och sallad!! =) haha... nop ingen allergi!
 
har en känslig fråga men undrar har du träffat ditt ex eller några av hans närmaste vänner / släktningar någon gång? typ på stan eller så? och hur har du klarat av det? 
själv har varit i en relation i 3 år han var min först riktiga kärlek, sen tog det plötsligt slut han sa att jag inte intresserade honom längre men att vi kunde ,försöka som vänner i början han ville det men för mig var det svårt eftersom jag såg honom som mer än vad en vän.. nu har det gått ungefär 4 månader och vi har nt snackat alls,nt ringt eller smsat eller alls något plus så bor vi en liten bit ifrån varandra,men har en känlsa att för eller senare kommer jag råka träffa honom någon dag och hur ska jag klara av det .. :'( 
Svar: Hej gumman.
Det fungerar aldrig att vara vänner, hur mycket man än vill, sålänge någon av er har känslor för varandra.Det känns ju alltid nervöst att stöta på sitt ex i början och det är ju visserligen alltid lite "Lustigt" hur lång tid det än gått och även om man kommit över varandra. Det bästa är ju att ha avslutat allting bra utan några hard feelings så man iallafall kan hälsa normalt när man ses. Mitt ex familj var några av de underbaraste människorna jag träffat så det blir ganska sorgligt när vi väl springer på varandra på stan, för att vi saknar varandra :-) men det är också ett fint minne...<3 Man får försöka tänka att allting händer av en anledning, något bättre väntar dig. Det har inte gått långt tid men det kommer att blekna för dig med tiden. Kram
 
Vad tycker du om one night stands?
Svar: Skulle det vara Kevin Walker skulle jag inte bry mig HAHA. Nej men jag tror inte den sexuella frustrationen stillas av en enda natt som förmodligen ändå är crap. 
 
 
 
Tror du man kommer över sin största kärlek helt någon gång? Jag menar, när man gör slut-vart tar egentligen kärleken vägen?
Svar: Ja det är en väldigt bra fråga som man ställt sig många gånger. Jag tror absolut man kommer över sin största kärlek, även om den alltid kommer vara något speciellt. Det tog ju förmodligen slut av en anledning och många gånger inser man ofta i efterhand varför man faktiskt inte längre är tillsammans. Kärlek bleknar ju också när man inte håller glöden vid liv så att säga och ibland är man så uppe i någonting att man först ser det ur ett annat perspektiv efter ett tag.
 
Bästa foundationen (som sitter bäst, täcker bäst, är bäst för hyn osv) 
Bästa mascaran? 
Bästa eyelinern? 
Svar: Har ingen jag egentligen äälskar.. men använder "matt olive" från makeupstore som ger fin lyster :) Favoritmascara är "telescopic" och "cake eyeliner" som man blandar med mixing liquid från makeupstore är bäst å svartast!!
 
Foundationen matt olive och pudret dual foundation nyansen " paris".
 

Skulle du vilja gifta dej nån dag? Hur skulle ditt drömbröllop se ut isåfall? :) 
Svar: Självklart!  Inte tänkt så långt.. jag vill nog gifta mig i en kyrka iallafall, med alla mina nära och kära och med en riktigt rolig fest där efter!

Favoritdjur? :D 
Svar: Alltså jag är ju den sämsta djurvännen... gillar inte alls djur... bebisar däremot!! hihi.. Nae men då får jag nog säga marsvin? för jag hade det när jag var liten haha.

Tränade du mycket när du var yngre eller har du börjat med det på senare år?
Svar: har tränat sen jag var 16 men mer seriöst på senare år för man lärt sig mycket mer :)
 
 
 
Hur ser din budget ut? Matkostnad, nöje, kläder sparande osv. Du verkar så klok!
Svar: Hyra+räkningar (el, bredband, försäkrining, gym, facket, a-kassa) ca 5500 kr, mat ca 2000 kr, sparande ca 2000 kr. Sen beror det ju på vad jag får ut i lön men det som är över fördelar jag på nöje och shopping eller sparande till annat framöver :) och TACK!
 
Favorit sminkmärke förutom MUS?
Svar: Är ju helt insnöad på MUS och använder nästan ingenting annat...så den kan jag inte ens svara på!! haha.
 
Skall till London, en shoppingweekend, om 2 veckor och har därför lite frågor. 
Tycker du att de är värt att köpa kläder på Primark så här i efterhand. Har de hållit i kvalité. 
Vad tycker du man skall satsa på, Primark, River Island eller Forever 21? 
Var du i butikerna när de öppnade på morgonen eller kan man gå senare utan att det är jättefullt med folk? 
Svar: har inte använt kläderna jättemycket men det har absolut inte varit dålig kvalité på det från primark :)
River island hittade jag iallafall snyggaste skorna på, forever21 knappt något denna gång och primark väldigt mycket... :) men det finns sååå mycket fint så shoppa på bara!! Vi kom en stund efter de öppnat men det var fullt med folk vilken tid det än var...
 
Vad tycker du är det bästa med varje årstid?
Svar: Höst - absolut snyggast kläder + alla mysiga ljus inomhus...och allt mys ;)
Vinter - mörker kan vara så mysigt, också massa mys och tända ljus..
Vår - härligt att möta den första solen! däremot är våren den årstid jag gillar minst nästan.. när man är såå blek och ska börja ta på sig lättare kläder.. den jobbiga övergångsperioden från vinterjackan till vårjackan osv osv.. haha.
Sommaren - ja...alla fina sommarkläder, grillat, ljumna kvällar, sol..massa vin ;)
 
 
 
 
Hur ofta tränar du ben?
svar: 1 gång i veckan fokuserar jag bara på ben men de övriga 3 dagarna får jag alltid in ben lite på något sätt, gillar att träna benen och rumpan :) jag avslutar tex med en del squats med kettlebell eller så kör jag ju ATC där hela kroppen är involverad.
 
Hur ska man göra för att få sminket att hålla i 8 h eller mer? Själv blir jag så glansig i t-zonen efter bara 3 timmar... några bra produkter för detta? 
 svar: svårt att få sminket att hålla i så många timmar beroende på vad man gör..jag tappar också lite i pannan men pudrar jag ordentligt på morgonen håller det faktiskt bra. Prova make up stores dual foundation och applicera med puderpuff! grymt. Eller deras "blothing powder" som är just för feta partier.
 

Vad använder du för trosor när du tränar? Hahah pervo-fråga kanske men jag behöver tips!! Har använt både hudfärgade och svarta string, hipsters men ÄNDÅ syns de igenom tightsen. är det mina byxor det är fel på?? hahaha 
svar: tror det är tightsen! vissa är ju sjukt genomskinliga. Jag kör inte på några speciella trosor, om jag har bomullstrosor korvar jag in de i rumpan så inte kanten ska synas och drar ner linnet lite HAHA.. skönt... 
 
Godaste vita vinet på systemet? 
svar: relax! 59 kr. smakar läsk. Sjukt gott. Eller rosefinet BAREFOOT, oh my god , SAFT.
 
Godaste maträtten du vet? (recept då också hehehe) 
svar:  hehe ojjjjjjjjjjj.... älskar ju oxfilé men det har jag inget recept på :) annars är ju lövbiff och potatis gudomligt gott hehe.
 
Vad äter du till frukost? 
svar: tycker frukost är så tråkigt! men blir ofta knäckemackor med salami eller skinka och ett glas mjölk. Ibland kokt ägg och ibland turkisk yoghurt med hallon.
 
Vad för skor och jacka kommer du köra på i vinter? 
svar: Jacka vet jag inte.. måste köpa ny!! skor har jag så många men behöver nog investera i ett par fodrade vinterkängor. Annars har jag ju iaf mina snygga höga stövlar från scorett förra året :)
 
kanske även blir min kappa, stora scarf och svarta heels ;)
 
 
 
Hade du bra betyg på gymnasiet? Och vilken linje gick du?
svar: Ja jag gick ut med 17 mvg så det var väl ganska bra hehe.. resten vg och ETT g i fucking naturkunskap. Samhäll/media
 
Bloggar du läser? 
Svar: Johanna Toftby, Prinsessansdagbok, Hannah Graaf. 
 
HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED SVAREN?!
kram


Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag hoppas din blogg når ut till unga tjejer som känner sig stressade att skaffa pojkvän bara för att "alla kompisar har gjort det". Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med något av den anledningen, utan väntar hellre på killen som är värd min tid och jag hans. =) Den som väntar på något gott, hihi.

Kevin Walker är för övrigt jättesnygg, men inte singel va? Om jag inte minns fel kramade och pussade han på en tjej när han gick vidare första gången. :) Men det spelar ingen roll när man bara ska titta haha. ;)

Svar: ja det hoppas jag med.. :)
haha jo han har flickvän.. men drömma kan man ju ;) hehe
Nathalie

2013-09-19 @ 13:05:54
Postat av: Lotta

Tack för svaret! Jättekul att läsa dessa frågor och dina svar är ju klockrena! Stämmer in till punkt och pricka i hur jag tänker. "Är det konstigt att bara vara själv och gilla läget?". Nämen precis, att folk blir så provocerade av det. Det är väl bara positivt att man trivs i sitt eget sällskap, det går ju liksom inte att fly från sig själv. Sen när man träffar "Mr Right" får de ju oxå njuta av det härliga sällskap man är! Du har väldigt sunda värderingar och verkar mycket mogen för din ålder. Älskar din blogg!!

Svar: tack så hemskt mycket för dina fina ord, stor kram <3
Nathalie

2013-09-19 @ 15:34:40
Postat av: Martina

Braa svar! Ställde dock ingen egen fråga, men det är roligt att du har bra personliga svar :)

2013-09-24 @ 12:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback