Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

UTMATTAD


Date: 2007-04-23 / Time: 22:35:41
Kategori: ALLMÄNT / 4 Kommentarer

Jag säger bara en sak VARFÖR DAGIS? okej vissa var supersöta, rara och lugna. Andra inte. Vissa var på mej heeela tiden, och det var inte sådär gulligt typ '' natta, kan du bära mej'' utan '' HAHAHA NATHALIIIIE KOOOM HÄR SKA DU SITTTA'' och klängde sej fast vid mina ben och bara prata prata prata och så blev de lite kaxiga också. Åh. Jag var helt slut efter den där dagen, när min och hannas blick möttes sa den ALLT.. så fick vi bara en halvtimmes rast då vi gick till Ica, som ligger tre meter bort.. Hälsade på Ydén och Wärendh. Köpte lite frukt och typ satt och glodde. Ja , såhär kommer våra två närmaste veckor se ut !
Haha närå, så farligt var det väl inte,, Lilla Joel var skitgullig iallafall, han hade världens fetaste kinder :D och sen en tjej jag inte minns namnet på blev min speciella lilla tjej, hon var verkligen.. märkligt gullig.
Vi var dessutom ute typ två timmar innan lunch, My god .. alla ''fröknar'' stod i en klunga och snackade och där kämpade jag & hanna som två jädra flodhästar med att gunga fyra gungor med lortungar i som skriker '' MERA FAAAART''.. jaja visst, jag koooooommmer.  :). Oliver var också söt.
Och av dagen fick jag ut att bröst tydligen är ett intressant projekt.
Och så äter man HELA tiden.. perfekt för mej ju, som vill gå upp i vikt.

Sen åkte jag direkt ner till jobbet. Köpte nya skor också, kan inte gå i mina gamla, ONT, har slängt de i mormors sopor :) Sånna där på stadium som alllla har, för 200, typ ''seglar-skor'' rätt tuffa  ju.. Köpte svarta..
Sen efter jobbet stack jag till mormor och åt ännu mera. Sen var det dans i TVÅ timmar. Faktiskt skit kul idag, såg lite ur filmen STEP UP oxå, klockrena dansare . Jag får stå nästan längst fram på uppvisningen :D wiho .

Jaha nu är jag hemma, SKITRÖTT.. verkligen, ååh. men detta var sista måndagen jag kommer komma hem så sent, sista danslektionen, uppvisning om två veckor, vi har ju inte på valborg :) ( WIIE VALBORG )
Nu måste jag titta vad jag ska ha för dagiskläder imorgon.. någon kanske spyr på mej , vem vet.. dagis .
Ska även packa ner en regnjacka, åååååh ..

Gud vilket långt inlägg detta blev.. de som orkade läsa säger jaaa .

52194-404


Kommentarer
Postat av: `elin

jaaaa

2007-04-24 @ 16:25:35
URL: http://justdiamonds.blogg.se
Postat av: Gustaf

jaaa oxå=) hehe

2007-04-24 @ 18:05:33
URL: http://gjutt.blogg.se
Postat av: Malin

Dansen var sjuktskoj igår verkligen :) filmen var underbar. Tänkte köpa den snart faktiskt, för att hinna inspireras lite till uppvisningen :D :)

2007-04-24 @ 21:39:25
URL: http://rutigaprickar.blogg.se
Postat av: Johanna

jaaa

2007-04-25 @ 15:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback