Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

NOVELL.


Date: 2007-03-31 / Time: 17:50:45
Kategori: ALLMÄNT / 4 Kommentarer

Nu drar jag till Hanna. Sen ska vi träffa folk och vara ute I think.
Jag älskar ju & skriva noveller, fått mycket beröm för de och så, tänkte bjuda på en.. men den skrev jag för fyra månader sedan, i december alltså. Det är den senaste ! se vad mycket tid allt annat gått till ..

 

VECKAN I GREKLAND
52194-207


NOVELL AV NATHALIE EDSTRÖM DEC 2006-12-03
Vi lovade varandra löftet att åka till Grekland när vi fyllt 18, redan i åttonde klass. Det var vi tre som alltid hållit ihop. Rina, Madde och Tanja. När vi fyllt 18 år var ämnet fortfarande aktuellt och vi kunde knappt bärga oss förrän vi skulle åka iväg! I månader hade jag sparat pengar för att kunna shoppa och partaja loss. Sommaren efter vi blivit myndiga stack vi med flyget till Kreta. Vi kände på oss att det skulle bli en oförglömlig vecka. 

Rina hade alltid varit den som var positiv åt allting, hon gjorde alltid en människa på gott humör och hennes humor kunde ingen övervinna. Hon var från Zambia i Afrika och hade en spännande kultur, man fick aldrig nog av att höra på hennes historier som gått i generationer. Rina väntade på den rätta killen och trodde på kärlek vid första ögonkastet, det skulle vara sann och riktig kärlek, inget playande! Det kunde man ju kalla att Tanja gjorde ? playade! Hur många killar hon hade strulat runt med hade man tappat räkningen över för länge sedan. Man var van att låta henne gråta ut på ens axeln då alla sviniga killar dumpat henne. Men Tanja spred energi och glädje, sen kunde man verkligen lita på henne. Hon var ett riktigt charmtroll. Och så jag då ! Madde. Jag var väl den smarta i triangeln. Gav kloka råd och folk lyssnade på mig. Jag hade haft några enstaka förhållande, ganska seriösa, men jag ville hitta den där rätta killen snarast också. Vi alla tre passade så bra tillsammans, med våra olika personligheter. Greklands veckan skulle bli underbar. 

Vi hade precis stigit ur planet, så stod vi där förväntansfulla och lyckliga med flera kilons packning och väntade på vår beställda taxi. Luften var ljummen och det luktade annorlunda, vi var utomlands! En vecka fylld av shopping, fest, killar och mat! Taxin kom på plats och den tog oss till vårat hotell vi skulle bo på under veckan. Det hade varit våran dröm att bo på ett lyxigt hotellrum tillsammans. Det fanns minibar, jacuzzi och tre dubbelsängar! Dessutom var det en fantastisk utsikt över stranden som låg några meter ifrån oss. Vi blev galna och började hoppa av glädje, vi skrek och kramades, precis så som vi alltid gjort när vi var otroligt glada. Vi packade upp och föll i sömn efter ett tag, vi var helt slut! 

Vi vaknade upp av ett starkt morgon ljus som bländade våra ögon. - Vi är för tusan i Kreta, vi tre !! tjöt Rina och sträckte på sig i sängen.Plötsligt knackade det på dörren och en servitör kom in.- God morning ladies, there is breakfast down at the pool if you like to eat.Vi tackade och gjorde oss redo för stranden och en behövd frukost. Vi gick ut på baksidan av hotellet där den stora poolen fanns, inne i matsalen stod det uppdukat med frukost, det fanns allt man kunde äta på ett frukostbord! Vi fyllde brickorna och gick ut och satte oss vid poolen. Vad folk tittade ! Det var många grekiska på hotellet, killarna var mörka och snygga! - jag känner för att dricka ikväll tjejer, eller vad säger ni? Sa jag och klunkade i mig jucie.- jag instämmer totalt, det känns som det var hundra år sen jag festade. Skolan tar kål på mig! Sa Tanja- Tjejer, tjejer ... jag kommer krossa er totalt på hur många snaps i rad ni klarar. Så snacka inte om att festa! Skrattade Rina och tydligen hade några heta hunkar hört vad vi snackat om, så de kom fram till oss och presenterade sig.- Nemen är ni också från Sverige? Vad roligt, jag är Markus och det här är Tim och Daniel, sa Markus och skakade hand med oss alla.Jag synade Markus medan han pratade på om att de ville festa med oss ikväll. Han hade ljusbrunt hår som sträckte sig till nacken, ögonbrynen var stora och rufsiga och ögonen djupt bruna, näsan var fylld med fräknar från solen och ögonbrynet var piercat. Han var riktigt fin.Killarna gick iväg och de bodde tydligen på våningen under oss, de hade varit här i en vecka och skulle stanna en till. Jag lade mig till rätta i solstolen och började stekas, nu skulle jag minsann få färg! 

Kvällen var kommen, och det var hur varmt som helst ute. Vi alla var stressade, och att samsas tre tjejer på en toalett var inte att rekommendera. Jag drog på mig en tunn klänning som smet åt runt rumpan och bysten. Mitt blonda hår satt jag upp i en slarvig knut och lät några testar hänga fram. Jag var ju ganska kort så jag prydde skorna med höga kilklackar. Vi tre tjejer var slutligen klara och gick ner till killarna på undervåningen. De var ledigt klädda i shorts och t-shirt, jag och Tanja stirrade nästan dreglande på Markus. Rina hade fullt upp med de andra två killarna. Vi gick neråt stan, där det fanns en pub. På vägen dit infann sig bara kallprat. Jag försökte göra ett gott intryck på Markus men det var Tanja som stal hans uppmärksamhet. När vi gick längs gatorna var det män som visslade och bilar som tutade ?? blondie?? skrek de och blinkade gång på gång. De var inte vana vid blonda blåöga svenskor. När vi kom in på puben bjöd killarna oss på drinkar, det var en trevlig stämning och vi hade det riktigt roligt. Jag kände att jag började förlora medvetandet efter ett par starka drinkar. Men jag var glad, sprallig och fnittrig. Jag behövde detta efter alla års slit i skolan, nu var jag fri att göra vad jag ville! - Snaps tävling !! skrek Rina och bartendern fyllde ett flertal snapsglas med sprit. Vi drack några stycken tills jag gav upp, nu orkade jag inte mera. Jag rusade till toan.- Jag vann ! vad var det jag sa ? jublade Rina.I vanlig ordning slutade mina pubbesök på toaletten, hulkandes. Jag tycktes aldrig lära mig någon läxa.Markus kom efter och stängde dörren efter sig. Han smekte min rygg.- Hur är det med dig? Frågade hanJag spolade toaletten och sköljde munnen.- Jo det är bra nu. Det här ska inte få förstöra denna uuunderbara kväll! Lite kräks skadar ingen människa.Markus började skratta och det där leendet gjorde mig alldeles knäsvag. Eftersom jag var skapligt berusad vid det här tillfället nu skulle jag såklart  öppna min glappande käft och säga något...- du är skitsexig alltså!Markus fortsatte att skratta och jag kände mig skapligt dissad. Fast vem var visserligen sexig med två rödsprängda klot till ögon och spya i mungiporna. Han drog med mig in till baren igen men jag mådde dåligt och ville gå hem. Protester. Nej jag ville fortfarande hem. Gnäll. Det sket jag i, jag gick hem på natten, la mig i sängen och somnade som en liten gris.

 Jag vaknade åt fel håll i sängen och med kläderna på.- Har du vaknat nu gumman? Du var skapligt packad igår, men kul var det! Sa Rina och log brett emot mig.Jag tog en dusch och fixade mig inför stranden. Kreta var underbart, vit sand och klart blått hav! Vi tjejer fikade på ett mysigt fik nära stranden, underbara tropiska juciedrinkar och trevlig personal. Det var underbart! Senare drog vi neråt marknaden och shoppade loss bland skor, kläder och accesoarer. Kvällen spenderade vi på en restaurang med Markus, Tim och Daniel. Jag lärde känna Markus en del efter som, han var urgullig och jag började gilla honom. Vi umgicks med de varje dag, åt tillsammans, shoppade, badade, festade och skrattade. Det var riktigt härligt. 

Näst sista kvällen ville allesammans sitta hemma och bada i jazuzzin men jag ville festa. Jag var envis och var inte på humör för hemmakväll. När ingen hörde smög jag ut ganska sent. Jag stack ner mot puben och det var fredagskväll, mycket folk och dånande musik! Alla var trevliga och hälsade, försökte prata så bra engelska de kunde. Jag var klädd i små shorts och en magtröja som visade min flashiga navelpiercing. Jag lät mitt ansikte vara osminkat, nu när man blivit brun behövdes ju inte smink!Jag blev bjuden på flera drinkar och satt och bekantade mig med två grekiska män som verkade trevliga på ytan. Jag såg hur de betraktade mig med skumma blickar, log stort och bjöd hela tiden på fler och fler drinkar. Jag blev till sist så borta att jag inte kunde säga ifrån eller reagera över vad som hände. Den ena mörka killen lade handen på mitt lår och smekte det häftigt. Jag flinade och föste bort hans hand. Jag såg den andra killen smula i något pulver i en av mina drinkar. Han sa att det var en energikick. Hur jag kunde gå på det förstår jag inte i efterhand. De tröck i mig glaset och efter en stund kunde jag knappast lyfta armar eller ben. Vi satt vid ett avlägset bord och ingen tycktes se vad som hände.- I need to go home, can you f...l..follow mig.. me ? sa jag flummigt.Männen skrattade och gick ut med mig. Det var ganska mörkt ute nu. Männen höll mig i varsin arm och jag märkte att de gick åt ett annat håll än vart jag bodde.- No, i don?t live there! Let go! De pratade åt mig på grekiska och jag var rädd och förstod att männen ville göra någonting med mig. Jag var nästan medvetslös och kunde inte stå på benen. Jag kunde fortfarande se vad som hände, men inte kontrollera det. Männen la mig ner på en öppen gräsmatta. De smekte min kropp, kysste min hals. Jag försökte att sparka och slå så gott jag kunde, men det var säkerligen det där pulvret som gjort mig på det viset. De slet av min tröja och kjolen var snart av. De hade fingrar i mig och jag hade aldrig upplevt någonting så obehagligt skrämmande. Inombords flödade alla mina känslor, men fysiskt kunde jag ingenting göra. De knäppte upp sina byxor och jag kunde inte låta detta ske. Det fick inte ske !! Plötsligt hörde jag en ekande röst.- Madde!? Madde??!Männen rusade snabbt från platsen och jag kunde inte identifiera de.
Markus kom springandes emot mig, där jag låg halvnaken och medvetslös. Jag kommer ihåg att han lade sin tröja över mig, att han skrek efter hjälp och försökte få liv i mig. Sen slocknade jag. 

Jag vaknade upp på sjukhus. Vid min sida satt Tanja och Rina. När de såg mig vakna hoppade de över mig, pussade och kramade. Jag fick flash backs och började gråta, vilka otäcka minnen.- Markus hade frågat efter dig på puben och de sa att du försvunnit med två män. Sen hittade han dig utan trosor och tröja på en öppen gräsmatta! Snyftade Rina. Vad gjorde de med dig Madde? De.. de gjorde väl inte... du vet? Nej!Jag svarade inte på en stund utan tänkte på hur tacksam jag var att Markus kommit och räddat mig, räddat mig från att det kunde gått ännu längre. - De drogade mig, slet av mig kläderna och förgrep sig på mig som var medvetslös. De hade inte sex med mig.- De är ändå sexuella övergrepp, det ska polisanmälas! Oh gumman, varför skulle det hända på vår Greklands vecka? 

Efter några timmar kom jag hem ifrån sjukhuset och nere i hotell receptionen mötte jag Markus. Jag sprang emot honom och han omfamnade mig.- Tack ! sa jag , och det var vad som räckte. Han såg på mig vad han åstadkommit. Något som kunde slutat mycket illa.

 Den här sista dagen gick åt polisförhör och prat. Poliserna kunde snabbt hitta männen och de blev häktade. De hade förgripit sig på kvinnor förut. Jag ville inte låta detta förstöra vår fina sista kväll i Grekland, så jag försökte koppla bort de otäcka tankarna.På kvällen satt vi alla killar och tjejer på en mysig restaurang nära stranden. Vi åt massor av gott och pratade goda minnen som upplevts under veckan. Vi bestämde oss för att ses helgen efter, i sverige. Det skulle bli mycket roligt. Under kvällen gick jag och Markus en del för oss själva längs stranden, han berättade om sitt liv, att han studerade till lärare och var mycket intresserad av barn. Han hade fosterföräldrar, för hans föräldrar dog i en bilkrasch när han var mindre. Han hade en gripande livshistoria och jag tänkte att jag sparade nog min festliga liv historia till ett senare tilfälle...När vi satt oss ner på strandkanten kollade vi varandra i ögonen och kysstes, passionerat, mer vilt, händer i håret och kropp emot kropp. Det kändes så rätt, så skönt! Otäcka minnen kan för stunder döljas av kärlek.
mat dags.


Date: 2007-03-31 / Time: 17:26:39
Kategori: ALLMÄNT / 3 Kommentarer

Familjen min åt ju när jag var på stan, så här sitter jag med maten på mitt rum .. har ingen större matlust.
Orkade inte ens titta om vi hade grönsaker i kylen, antagligen inte. Vi brukar vara lite dåliga på det där ibland.

52194-206
I love SÅS.

Dagen .


Date: 2007-03-31 / Time: 16:44:38
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

52194-20552194-204
Såhär såg jag ut .

Vickan Hanna Elin Jojjo och Jag begav oss ner till stan, åt glass på halvars ! Mums . Men då var det typ kallllt och molnigt .. och NU är det sol . Är inte det typiskt  ? Glodde lite på stan bara ..
Gjorde något av dagen iallfall ju! Mina inköp; Grillchips

Blir ingen grillning ikväll. Lite för kallt tycker vi . Men vi ska iaf vara ute (:

Vet att jag alltid har mitt guldhjärthalsband på mej. Men jag älskar det :)
Godmorgon.


Date: 2007-03-31 / Time: 11:15:25
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Härlig dag ! Solen skiner. Så det blir väl halvars för oss tjejor. Wiiie .. Glida runt på stan i ballerinaskor & en glass i handen, det är livet .

Jahapp ..
Blond eller brunett.


Date: 2007-03-30 / Time: 23:25:28
Kategori: ALLMÄNT / 5 Kommentarer

52194-203
Nej . Jag ska INTE bli blond. Bara undrar lite ...
Till sommaren är ju slingor och lite ljusare fint iallafall.
Ahapp ..


Date: 2007-03-30 / Time: 22:49:08
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

52194-201         
Då var den festen över. Hände inte så mycket, en trevlig fest så att säga . Käkade, sjöng singstar och såg på film. Jag älskar alla mina härliga tjejor iallafall (: Och min klänning blev uppskattad.
Var lite tveksam över den.. men nae, den är ju rätt så fin faktiskt.

Om vädret håller sig fint imorgon med blir det halvars med tjejerna, och möjligtvis grillning på kvällen ?
Ser mörkt ut på väderprognosen .. jaja . 

What to do ? vi gick hem väldigt tidigt ju ..
                                                                                       
                                                                           
Redo för fest!


Date: 2007-03-30 / Time: 18:45:48
Kategori: ALLMÄNT / 2 KommentarerHEJDÅÅ . Nu drar jag på fest till Alle . Återkommer seeeent.
rakade ben.


Date: 2007-03-30 / Time: 18:39:51
Kategori: ALLMÄNT / 5 Kommentarer

52194-196
Underbart... allt hår gårt bort !
dagens kläder (:


Date: 2007-03-30 / Time: 16:23:12
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

52194-194
Idag såg jag ut såhäääääääääääääääääär.


52194-195
Ja.. och såhär är den bleka sanningen utan smink. Därför vill jag sola .
SOL


Date: 2007-03-30 / Time: 15:24:29
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Nä, palla sitta inne, nu ska jag ut i solen och försöka få lite färg i mitt bleka face !!
UT MED ER.

PÅSKLOV :D fest ikväll !
grrraaaaaaaaaaaa!


Date: 2007-03-29 / Time: 22:18:53
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Okej. Jag har lugnat mej nu, men nyss har jag haft Pms-utbrott.

Nej! det är inte ens dags än. Men det är äkta pms-känslor och beteende. Typ mitt liv känns ena stunden som världens bästa och i andra är det så trååååkigt och jobbigt, dels för att jag inte kan knäppa jeansen för pappa är seg och har torktumlat JEANSEN.. vem gör sånt ?! ! Sen sa jag ett VÄLDIGT fult ord för att jag inte fattade mej på tvättmaskinen.

Ja, livet kan verkligen suga hårt ibland (:

Orkar inte blogga mer idag . Imorgon är det fredag. Då ska det bli en härlig dag hoppas jag, då ska jag cykla och håret ska flyga i vindeeen och jag ska inte jobba, JAG SKA PÅ FEST.

Jag är glad igen.
dagens outfit & inköp


Date: 2007-03-29 / Time: 20:03:20
Kategori: ALLMÄNT / 6 Kommentarer

52194-191
Såhär såg jag ut idag :)
Rosa klänning från Ginatricot !


DAGENS INKÖP

52194-19352194-192
Puder från Maxfactor, guldiga ballerinaskor från H&M.

shakira.


Date: 2007-03-29 / Time: 18:17:37
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Irriterar mej grymt mkt på hennes nya låt, låter ju typ exakt som hennes gamla den där ´´ nooot your type, not your type ´´ ...


Vet att jag har extremt tråkiga blogginlägg, men jag är på jobbet och när jag kmrhem blir det dagens outfit, bilder på inköpen osv ;D slutar sju !
hej . hej .


Date: 2007-03-29 / Time: 17:19:54
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

Lite kyligare idag ! Skulle till ´´ tanläkaren´´ vid ett, haha.. man får göra så ibland (: åkte till stan med sofia .. köpte guldiga ballerinaskor på H&M och ett puder. Vi gick till halvars och åt skitgodglass, polkagriskulor med vit choklad topping & godisnappar på allt (: MUUUUMS..

Nu är det snart looooov !!

Jobbar idag med ^^ need money .
Kvällen.


Date: 2007-03-28 / Time: 22:12:04
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

52194-190
Bara jag & sofia som såg på Grey's anatomy ikväll . Åt asgod glass, och popcorn, låg i hennes säng o myste :) Sofia&jag vi är bra vi .. så pratar vi om allt hela tiden också. Kul det ! :D
säng . mys :)


Date: 2007-03-28 / Time: 19:20:58
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Lät det där perverst ?  ^ jaja, jag gillar min säng, den ser så mysig ut ibland :) varm och det bästa som finns på morgonen . Precis när man gått upp en jobbig vardag klockan sju, kollar man på den där lockande varma sängen .. ååh .

52194-189


Nu ska jag till sofia .. 66 . Vi kommer ha roligt som vanligt.
Förresten ser ni ett kort på henne å mej där på bilden, på det vita bordet.. ^^
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Date: 2007-03-28 / Time: 18:46:08
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

52194-188
Det här är sjuuuukt roligt. Jag och elin garvade loss över msn igår .. Jag som afrikan !
Vååååååååår .


Date: 2007-03-28 / Time: 18:45:13
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Vilken härlig dag, igen! Strålande sol :) Sitter ute på matrasten och solar loss . Vill ju få lite färg!

På jobbet bjöd Janne mig&sofie på glass, så vi gick nerför stan med våra solglajjer och glassen i handen ;) wiho.

Härligt !


Jeans jag klippt av & vikt.
Scarf & solbrillor :)
middag.


Date: 2007-03-27 / Time: 20:09:22
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

lagat middag åt mej själv :) mobbad potatis på varandra i ugn, halva kötbullar och en någorlunda god brunsås. Jag gjorde allt lite snabbt .. jaja magen är belåten iallafall verkar det som.

Typiskt jojjo att ramla i husvagnen och få en inre blödning i foten ! nu måste man alltid hjälpa henne...
haha naw :) ..
Vit magnum.


Date: 2007-03-27 / Time: 17:20:47
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

52194-184
Ett ord kan beskriva den ; gudomlig..

Skitgod, tog en paus från jobbet :) ´´glassa´´ i solen,
SESAM.SE


Date: 2007-03-27 / Time: 15:01:49
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

OKEJ NU BLEV JAG PLÖTSLIGT SKIT FÖRBANNAD.

SESAM.SE , SVERIGES SÖKMOTOR !
JA VI VEEEEEEET DET !

jag blir så jä-la irriterad på den där förbannade reklamen som går stup i kvarten, med den där irriterande göteborska kvinnan och den målbrotts störda ungen som pratar..

så.. nu har jag tömt min ilska :) GLAAAD.
sunny dayyy :D


Date: 2007-03-27 / Time: 14:56:58
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

otroligt underbar dag. Varit ute och gått en låång runda i skolan. Haft sjukt kul i grupprummen oxå, där görs allt annat än att jobba .. haha =) Idag har jag haft cityshorts, strumpbyxor & ballerinaskor. Käkat glass i solen ! ååh .. Älskar det.. SÅ ÄRE LOV NU SNART OCH JAG ÄR FETT GLAD FÖR DET.

SHIT VAD JAG ÄÄR GLAD .. wiiiiiiiiiie.

fast nu måste jag jobba ! 66.
Inköp.


Date: 2007-03-26 / Time: 22:20:36
Kategori: ALLMÄNT / 3 Kommentarer


I'M IN LOVE.
174.50:- på Toxic.
Mmmmmmmmm.
städning.


Date: 2007-03-26 / Time: 16:51:17
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

Ny anda här i vårt skitrum , jag har sopat som bara den.. låg klisterlappar överallt från dessa ´´klistermärken ´´.. Duktig jag är :) så duktig att jag nu ska ut i vårvädret.. jag ska gå till mormor . Nona .

kommentera nåt kul då .. era pöckon . :D
jobb.


Date: 2007-03-26 / Time: 16:12:09
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Kul liksom.. sitta här när det är så fint ute.. Håller på med några stooora jobbiga radioapparater....

Var ju å köpte snoddar på H&M och provar en jättefin röd klänning med sånna där knappar vid brösten på toxic.. måste inköpas !!!!!!! la undan den (a)

Jag är shoppingtokig :s så fort jag handlat nåt vill jag bara ha mer, känns fortfarande som jag inte har tillräckligt med bra kläder ..
snoddar..


Date: 2007-03-26 / Time: 13:45:27
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

nä, nu springer jag ner på H&m och köper snoddar, klarar inte att ha mitt hår hängandes i facet när jag ska packa upp och jobba såhära...
VILKEN HÄRLIG DAG.


Date: 2007-03-26 / Time: 13:17:02
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

Denna dag bara skriker VÅR . Solen lyser , folket drar på sig ballerinaskorna och solbrillorna, åååh . Typiskt att det var så kallt i morse ( MINUSGRADER ) så man inte kunde tänka på annat än att ta svarta stövlar .. ville ju ta ballerinaskorna..så blir det såhär varmt. jaja .. Har pedagogisk eftermiddag, så vi slutade vid lunch, har ätit lunch med pappsen :D på Kolgrillen, mmmmums. Kareé (karré ? whatever ) kotlett, pomme & tsatziki. Sjukt gott ! sen gav jag honom lite klädråd inne på brothers..orka lägga ner 800 på en tröja.. pappor är sånna snobbar.

Nu sitter jag här på jobbet.. orkar inte jobba,vill uuuuut . Men nene.. ska sitta här i typ tre timmar till, sen blir det mormor, sen dans ..

Dagens stora samtalsämne ; sex.
vickan , hahahahhahahahhaha.

Just det. Kolla in sofiae.blogg.se , jag blir lite rörd...
sommmmmmmmmmmmmar.


Date: 2007-03-25 / Time: 21:02:30
Kategori: ALLMÄNT / 3 Kommentarer


När jag ser denna bild, då tänker jag på sommaren. Jag var blond också .. mmmmm, sommmmmar.
Vårväder har vi iallafall!!!!!!!!!!

Nääää . Nu ska jag plögga :(

fika lossss .


Date: 2007-03-25 / Time: 18:37:45
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Lite släkt har varit här . Bland annat min underbara kusin Sofiiiia, som är bäst och roligast. SOFIA DU FÅR MASSA BERÖM HÄR NU SÅ DU MÅSTE NÄMNA MEJ I DIN BLOGG :) ... vi disskuterade med männen i familjen om att vi ska gå på restaurang snart, som vi gjorde för typ tre år sen .. vi snackar om två olika datum, hoppas det blir av.. iiiiiih .

52194-17952194-178
tjoo .


Date: 2007-03-25 / Time: 14:51:24
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

så tråkiga inlägg jag skriver .. nu sitter jag iallafall bara här.. måste fixa mej, men jag är för LAT. Gästerna kommer om 40 minuter.


OH, vad vill du ? jag trodde man kanske ändrat uppfattning om dej, men nejnej!
Godmorgon .


Date: 2007-03-25 / Time: 12:51:29
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

Inget vidare kul väder... Jag gick upp för ett tag sedan, egentligen är ju klockan tio i elva.. men eftersom man nu ställt fram klockan till sommartid, är den 11.50 . Nu ska jag duscha, fixa mej, göra läxor och sen vid halv fyra får vi gäster, pappa fyllde ju år igår ;) och det innebär feeeeettt mkt fika ! :D Det bara skriker hål i tänderna ...

Oc ikväll oxå ja ...
kvällen .


Date: 2007-03-24 / Time: 23:25:14
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Hannas kära pojkvän Robin och hans väldigt snällllla kompis Jonathan, var oootroligt snälla som sprang och jagade oss med typ rör och smällde oss på benen, vilket gör så sketa ont att man mår illa .
Så jag låg ner på marken till slut, och det tyckte de självfallet var jätte jätte roligt.
Jag såg tydligen väldigt rolig ut när robin jagade mej :) .. Vi föreställde oss mej, att springa 60 m med robin bakom mej, snabbast i världen alltså! hahahah.

52194-176
Bild på min nya favvotrosor - I love me.
Jag var bara tvungen alltså .. haha
Grrr ....


Date: 2007-03-24 / Time: 19:36:35
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

hålla om varandra, kramas, dofta in den andres parfym.... ahh.
Det måste vara det mysigaste :)
Dagens inköp.


Date: 2007-03-24 / Time: 17:41:04
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

 Solglasögon från Kappahl, 98:-
Vit scarf/halsduk från H&m 98:-
 Soft rosa cardigan från Ginatricot 149:-
 Ego trosor från Ginatricot 49:-, textat med ; I LOVE ME .. hahah!
 Långt halsband med ett tjockt guldhjärta. Ginatricot 89:-
Grattis Pappa.


Date: 2007-03-24 / Time: 16:44:32
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

Idag fyller pappsen 44 år, men släkten kommer hit imorgon.

Jahapp, nu har jag varit och shoppat ! Flera bra inköp, ska ta bilder, så det lägger jag upp senare :)

52194-170 
Såhär såg jag ut på stan.. VÅRVÄDER igen, hade vita ballerinaskor :D
Det prickiga fina linnet har jag fått av min generösa lille kompis Jojjo :D <3