Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

akuten, sjukvårdsjouren, massor av knark


Date: 2008-12-26 / Time: 17:13:09
Kategori: VARDAG / 5 Kommentarer

Hallå alla mina godingar.

När jag är sjuk blir uppdateringen dålig tyvärr. Jag ska berätta om min intressanta dag.

Jag vaknade ungefär klockan nio av att jag inte kunde sova pga min förbannade hals. Den gjorde SÅ ont, jag kunde knappt svälja och hela svalget bara värkte på vänster sida. Bölade och tyckte synd om mig själv. Försökte låta ganska högt så mamma o pappa skulle höra..... men sedan gick jag in till de och vi åkte upp till akuten. Mamma och jag blev bemötta av en otrevlig kärring som sa att vi inte alls var på rätt ställe. Vi skulle ju till sjukhusjouen. Jahaaaaaa. Tack för upplysningen. Hem och sova och spotta i papperskorgen.

Klockan tre fick vi tid på sjukhusjouren. Halsen var lite bättre då faktiskt, det har ju gått upp och ner. Vi fick vänta en halvtimme innan en tyskbrytande doktor tog emot oss. Han var trevlig. Kollade i min mun och konstaterade att jag var svullen och mycket röd. Han sa dock inte var det var, men inflammerat iallafall. Jag fick antibitoka - penicillin alltså och starka värktabletter (diklofenak). Jag å mamma åkte direkt till apoteket och köpte det + Bifolac som tillför nyttiga bakterier till magen då pencillinet kan göra en lite dålig i magen... he he. Kul.

Så nu har jag tre olika tabletter att hålla reda på. Penicilinet ska tas tre gånger om dagen på fastande magen, de andra ska tas tre gånger om dagen då jag ätit. Sen ska jag hålla reda på och ta mina p-piller med. Vilken tablett-knarkare jag är. Jaja. Det lär ju bli bra nu iallafall =) Skönt det!

Men det blir en nyårsafton utan cider..... För man ska väl inte blanda läkemedel och alkohol?
I'll be fine, men man vill ju gärna skåla in 2009 med lite skumpa =) hihi.

Jag ska lotta ut en vinnare bland er alla sötingar som har skrivit så fint om mig......Kommer bli svårt.Kommentarer
Postat av: Hofii

huhu stackare, hoppas du blir bra snart och får fira nyåret med skumpa ;)

2008-12-26 @ 20:51:32
URL: http://wernerson.blogg.se/
Postat av: matilda

din stackare, haha jag tror du klarar nyår utan alkohol haha :) <3

2008-12-26 @ 21:12:58
URL: http://www.vitarosen.devote.se
Postat av: Sandra

Hej!

Hoppas du kryar på dig. Tänkte bara säga det att du kan kanske dricka med penicillin, iaf lite skumpa. Det är bara någon speciell penicillin som du inte kan dricka alkohol med. Om det inte står i det lilla pappret som fanns i lådan när du köpte penicillinen, så kan du dricka iaf lite. Men titta upp det och kanske du kan ringa apoteket eller nått.

Gott nytt år på dig! Kram

2008-12-27 @ 07:52:31
URL: http://www.sandras88.blogspot.com
Postat av: Maria

haha träffade samma läkare som dig igår nere där vid resecentrum. Tror det var samma, han hade väldigt håriga armar och glasögon om ja minns rätt xD

2008-12-28 @ 00:05:41
Postat av: Isa

Man kan dricka och käka pencilin samtidigt, men effekten blir lite försämrad. Man kan dock spy, men det kan man ju ändå ;)

2008-12-28 @ 17:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback