Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

onsdag


Date: 2008-10-22 / Time: 17:57:46
Kategori: OUTFITS / 2 Kommentarer


( hinner aldrig ta ordentliga outfitbilder)

Tjenamooors!

Usch är väldigt förkyld o lite krasslig i halsen. Dagen började med engelska. Gympan skippade jag, kollade på när de andra körde beeptestet. Sen åkte vi tjejer in till stan o käkade lunch. No-provet gick faktiskt bra tror jag, jag besvarade iallafall alla frågor =) Sen hade vi besök av amnesty på samhällskunskapen o dagen avslutades med tyska, Niclas var itne där så vi gjorde en ganska snabb uppgift sen fick vi sluta.

Mötte triss ( elin hanna jojjo ) på stan. Vi fikade och tog igen lite snack. Garvar åt allting med de brudarna.. My babes:)<3Nu är jag på jobbet... När jag slutar ska jag nog köpa med mig lite vitaminrik frukt hem, ta ett bad o bara SLAPPAAA...

Flera gnäller på min kassa uppdate. Men hörrni. Jag vet att det kanske är tråkigt, jag tycker själv det är jättetråkigt när bloggare vars bloggar jag läser inte uppdaterar så ofta. Men jag går i skolan, pluggar, tränar och jobbar.. Jag prioriterar att leva. Jag uppdaterar när jag har ork, tid och lust helt enkelt. Man ska inte känna sig tvingad till att göra någonting. Dessutom har jag inte alltid så mycket att skriva om. Det är väl roligare att läsa ett inlägg med bilder och text än bara små korta updates där jag skriver alla småting jag gör.....;)
Kommentarer
Postat av: angeline

Du är så vacker min älskade Nathalie =9<3

2008-10-22 @ 21:14:33
URL: http://angelinea.devote.se
Postat av: bea

I miss you!

2008-10-23 @ 17:34:07
URL: http://beasmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback