Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

half-croatian


Date: 2009-01-27 / Time: 17:51:56
Kategori: ALLMÄNT / 8 Kommentarer

hejhejhej.

dålig uppdatering från min sida!! Men nu är jag här. Har varit irriterad idag pga att en ful finne ploppat upp på näsan plus att jag har fått röda prickar lite varstans i ansiktet ( torra märken). Jag ska väl egentligen inte klaga. Men jag brukar aldrig ha sånt här och då blir jag irriterad när det dyker upp.. Jag kan få lite märken i ansiktet på vintern.. Buhu. Klassen har retat mig för finnen idag för de vet att jag tycker den är såful , hahaha.

Började halv 12 idag för att två lektioner var inställda. Har alltså bara haft engelska och samhällkunskap. På samhällen pratade vi om förintelsen och sen fick vi titta på skolans utställning om det + forna jugoslavien kriget. Jag är verkligen inte alls insatt i allt det där, och jag vill lära mig det i och med att jag är halvkroat!! Så danne (serb) Haris (bosna) och drilon (alban) stod och berättade en massa för mig. Mycket duktiga pojkar. Men jag har ju anmält intresse till "global profil" på skolan, inför individuella valet. Den ligger påp 150 p, alltså i hela tvåan. Den kommer INTE handla om miljön och globaliseringen utan om balkan-länderna, kulturer, religioner och människors relationer till varandra. Jag skulle verkligen vilja veta mer om det =) Vi kommer kanske avsluta kursen med en resa till typ sarajevo!! men bara typ 12 st får vara med... så de ska intervjua oss och se vilka som är lämpliga. Annars ska jag välja samhällskunskap B och makeup eller självförsvar eller tala inför andra.

Vad har ni haft/ska välja/ i individuella valet?

Jag tränade med Nivvan efter skolan, min söta o omedvetet roliga barndomskompis :)<3 Sen köpte jag en good pasta med köttfärs och nu sitter jag på jobbet!!


en sommarbild, at work...åh.. de otroligt varma dagarna. minns ni?


Kommentarer
Postat av: Johanna Medin

Tjohoo!

Ja tänkte bara säga lite "nödvändig info" utifrån mina erfarenheter av individuella valet.. Jag har haft både Feministiskt självförsvar och Tala inför andra.. en sak kan jag säga, välj INTE självförsvaret!! Det är jordens sämsta lärare där och han sätter bara betyg efter hur han tycker att personen är, alltså inte utifrån kunskap och sånt.. man måste fjäska som fan för honom för att få bra betyg!! Jag våndades varje lektion jag skulle dit, för jag hatade honom, haha!Tala inför andra ska du iaf inte ha på De Geer! För där har man en lärare som heter Dagny som är precis som självförsvarsläraren, man måste alltså fjäska för henne. Och det enda man gör på hennes lektioner är att skriva olika former av tal, och man lär sig ingenting om att just "TALA inför andra" utan hon går bara på hur man sätter ihop talet! Det finns en oskriven regel oxå märkte vi, och det var att man måste skriva om historiska talare genom tiderna om man vill ha bra betyg, för det verkade va hennes största intresse..Jag skriver det bara utifrån mig, så du bestmmer såklart helt själv.. men för ditt eget bästa avråder jag dig! hahaVi ses väl snart, skulle va i februari va? Ha det bäst!

2009-01-27 @ 18:08:33
URL: http://johannamedin.blogg.se/
Postat av: Lisa

vilken härlig sommaroutfit, inte länge kvar innan man kan bära shorts igen :)

2009-01-27 @ 19:26:20
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: emelie

hej nattaaa :D

tänkte en sak, kan du inte göra en ny sminkvideo ? snälla, du är sjukt duktig och det är jätte roligt att se hur du gör :)

puss och kram.

2009-01-27 @ 20:24:49
Postat av: natta

emelie: tjohooo :)åh tack snälla! många ber mig att göra sminkvideos men faktum är att jag inte riktigt har tid =( jag gör en när jag får tid o inspiration :)kraam!

2009-01-27 @ 23:08:21
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: Josse

Jag irriterar mig sjukt mycket på tjejer som ALDRIG får finnar och när dom väl får det är det typ oh-no-my-life-is-over-buhu. Tänk tjejer som har det nästan 24/7?Nu låter jag säkert jättedum, men då får jag göra det. =)

2009-01-28 @ 11:54:56
Postat av: Matilda

sötnosen <3 haha jag ska välja friskvård/gym A hehe du vet bra kvallite så dä ;) <3, haha

2009-01-28 @ 17:10:00
Postat av: natta

Josse: haha jag vet... men det blir faktiskt så när man inte är van att ha det. Och min finne har varit " nathalie med den lysande mulen" typ...men jag förstår dig. Jag är lite larvig. hehe.2009-01-28 @ 17:54:58
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: Sarah

Give me yor legs woman!!!

2009-01-28 @ 20:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback