Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

blindtarmen?


Date: 2009-05-31 / Time: 20:14:02
Kategori: VARDAG / 18 Kommentarer

Tjohej!

Nu har jag tid att sitta ner lite här. Jag har en del att berätta som sagt, även lite "roliga" bilder att visa, var ju ett tag sen här på bloggen. Detta kommer vara en lång historia så ni vet, men det var en förjävlig dag, kväll o natt.

Well.. ni vet ju att jag blev sjuk i söndags, för en vecka sen. Skitdålig i magen jag har b ( ja bajsat men jag hatar att behöva säga det så det får heta b..) ur allt jag har fått i mig, samt kräkts upp det. Haft frossa&feber och varit SÅ svag och haft jätteont i magen hela tiden även i ryggen och hela kroppen. Jag trodde det ju var magsjuka de första dagarna men efter onsdagen började jag undra liksom, för då mådde jag verkligen omänskligt dåligt.  Ringde sjukvårdsupplysningen som alltid i princip säger " vila, drick vatten". Ja och de sa bara vad jag skulle dricka osv... allt fortsatte likadant, febern gick ner men magen var likadan, fick springa på toa så fort jag fått något i mig, flera ggr på natten och sådär. 10-15 ggr per dygn alltså snackar vi nu.

I fredags fick jag nog, jag tänkte att det här var tamefan ingen vanlig magsjuka! Mamma och jag åkte upp till vårdcentralen och en tysk doktor undersökte mig. Jag tog kiss&blodprov. Mitt blodprov visade på en infektion i kroppen, något värde som skulle ligga på 10 låg på 158 . Jag blev jätteorolig när han sa att det kunde vara något med äggstockarna, kanske en cysta. Jag har nämligen haft ont långt ner i magen, vid äggstockarna. Han skickade oss till kvinnokliniken till gyn.undersökning.. Där fick jag och mamma vänta 4 timmar på doktorn... Jag höll på att dö av hunger, en snäll sköterska gav oss iallafall lite fika<3 Sen kom doktorn.. jag fick lägga mig i den läskiga gynstolen... göra ultraljud inifrån och checka läget... Hon upptäcke att jag hade vätska i bäckenet men ingenting konstigt med äggstockarna. Då de skickade ner mig till akuten till kirurgiavdelningen..

På akuten kom vi in ganska direkt, gjorde nya blodprover och så sa sjuksköterksan " nu ska vi titta proverna sen kommer en kirurg att titta på dig, här kan ni vänta" så fick vi sitta där på akuten ( jag hade en säng som tur var..).. Då tänker man ju att kirurgen kanske ska komma inom en kort stund när hon säger sådär! Men nej ! 5 timmar tog innan vi fick komma till ett rum dit doktorn skulle komma ( vi fick iaf lite underhållning på akuten av en full tjej vid namn Helga som yrade omkring, ha ha)... ett äckligt vänterum, askallt, starka lysrör, vitt, litet med bara en brits och massa sprutor och sånt ... jaa doktorn kom väl efter en sisådär timma? och ingenting hade jag ätit för det fick jag inte innan doktorsbesök. Doktorn kom, klämde på mig, ställde frågor osv...han tyckte att det inte riktigt var hans avdelning utan att jag skulle få träffa en medicinsk doktor . Oh jises... till nästa väntrum. Lika äckligt. Vänta en timma till på nästa doktor typ... nu var klockan typ 2 på natten och jag och mamma var såååååååå jäkla övertrötta... vi var irriterade o arga samtidigt som vi bara satt och asgarvade åt allting, sjukt vardet... Vi tänkte att de skulle säga " Nej det här är inte vårt område nu skickar vi er till nästa rum där det bara återstår att hänga dig själv" hahaha omg alltså...Sen kom en lite speciell doktor, jag kunde knappt höra vad han sa. Han klämde på mig och frågade frågor som redan tre andra gjort den dagen... tröttsammt med samma frågor osv... Äntligen kunde han säga att jag skulle få bli inlagd på drop och få antibiotika. Så skönt tänkte jag&mamma! Nu skulle han hämta en sköterska som skulle ge oss ett rum...men sen kommer han in efter en stund förskräckt över att jag bara är 17, för på medicinska måste man vara minst 18, annars bryter de mot lagen... ÅHHHH bra bra bra tänkte vi, smart att de kollade det innan de, skulle vi få gå igenom samma procedur igen nu eller? helvete, jag bröt ihop och tjöt då...men han skulle ringa barnmottgningen och se så vi fick komma in dit.

Vi kom till barnmottagningen, väntrum...doktor, klämma, frågor.... Han tyckte först att jag kunde åka hem o dricka vätskeersättning hela natten typ :S jag hade seriöst lust att ta närmsta basebollträ och slå honom i huvudet, hade jag väntat sen kl 1 på dagen för att få höra den skiten? Han tyckte jag såg för frisk ut för att få antibiotika. Yeah oh right vad frisk jag såg ut med äckligt fettigt hår, likblek, astorra lä´ppar&mun pga vätskebrist och söndergråtna &torra ögon och helt utmattad med magont. Men till slut kom vi överrens om att jag skulle få stanna över natten och få dropp, jag hade förlorat så mycket vätska.

Kl 03.30 var klockan när jag&mamma fick ett rum... herrejösses. En jättegullig sköterska tog iallafall mot oss. Dagen därpå skulle jag göra blodprover, kissprov och avföringsprov ( lika äckligt som det låter...). Gjorde även ett ultraljud på magen. Ingen visste riktigt vad det var med mig... Jag fick i mig lite mat och försökte dricka mycket. Tur att vi hade en utegård vid vårt rum, så jag&mamma satt och solade hela dagen. Till sist kom doktorn och berättade att det antagligen börjat med en blindtarmsinflammation som sedan infekterat tarmarna och att kroppen håller på att göra sig av med infektionen.  Så hon sa att jag nu skulle få antibiotika rakt i blodet ( hade tagit blodprov i armvecket, så genom nålen där) 3 ggr per dag i tre dygn. Jag blev så glad och det var såååå skönt att få komma hem! Hon sa även att proven hade visat att min kropp höll på att svälta och att jag låg back i vätska så ajg var tvungen att dricka mycket och sött och peta i mig mat hela tiden.

Jag har alltså en nål i armen nu som jag får antibiotika i tre ggr per dygn. Kl 08.00 , 16,00 och ca 23,00. På tisdag morgon är det sista. Så det blir en del farande fram och tillbaka från sjukhuset. Jag har redan märkt förbättring, magen gör kanppt ont längre och jag gick inte upp på toa en enda gång inatt för första ggn på denna vecka :) Behöver inte gå alls ofta nu längre, såklart är ju magen fortfarande inte som den ska, men det har absolut blivit bättre. Har känt mig pigg och glad idag! Ändå tyckte doktorn jag skulle återhämta mig och vara hemma från skolan denna vecka... men de betyder inte att jag kommer ligga under täcket...kanske går till skolan senare i veckan, saknar alla så mycket!! =)

Vill tacka min underbara mami som var med mig hela tiden och stod ut med mitt humör som åkte lite berg&delbana :P

När jag kom hem på kvällen fick jag duscha och göra mig fräsch, fick ta på mig lite fina kläder&sminka mig som jag inte gjort på en vecka, skööönt !! Sen kom min älskade bebe som jag saknat så mycket. Och han hade med sig rosa rosor till mig, jag blev sååå rörd :)<3 Gulleplutt! Vi myste med mam, pap&janet framför robinson. Jag fick i mig lite pizza. Magen är ju van att inte äta så jag kan bara äta små portioner, men de går bättre o bättre.

Jag igår. Och de fina rosorna!


benjoo&jag och töntarna sen som alltid tror de är nåt;D


Idag, haha :D vi tog lite bilder ute när vi låg och solade. Detta ska inte vara några utmanande bilder, tyckte de var lite gulliga bara:) haha


haaaaaah, benjo tönten:D


Benjo och brorsan =) flera som tycker att de är lika!


benjo fick agera fotograf åt lilla mig. Mors dag, vi åkte till mormor först där även kusinerna o moster o morbror var:) Fick en parfym av Carina, så himla gulligt!! Sen åkte vi tillfarmor&farfar.

Snyggt med bandaget där över nålen va? :P haha snygg bränna jag kommer få.

janet fixade mina naglar igår!!

jag på sjukan idag. Tar ca 30 min att få i antibiotikan.
Låååångt inlägg. Lite att läsa och se på iaf ?;D
Puss på er.

antiobiotika


Date: 2009-05-30 / Time: 19:23:55
Kategori: ALLMÄNT / 4 Kommentarer

long time, no seen!

Har varit så att jag har spenderat natten på sjukhus med dropp och igår var en helvetesdag med totalt 15 timmars väntan på kvinnokliniken, akuten och massa annat... Nu har jag fått antibiotika och kommer få det direkt i blodet i tre dagar . Jag är hemma iallafall. Och idag ska jag träffa Benjo som jag saknat sååå mycket!

Jag får ta och berätta allting för er när jag får tid att sätta mig här! Finns en hel del att berätta. Vad det är för fel på mig osv, var ingen magsjuka iaf!!!

KRAM PÅ ER.
Missa inte robinsonfinalen! Heja Jarmo!
jag säger såhär


Date: 2009-05-27 / Time: 16:42:20
Kategori: ALLMÄNT / 11 Kommentarer

sjukliga hälsningar från mig!


Date: 2009-05-26 / Time: 20:47:15
Kategori: VARDAG / 4 Kommentarer

Halloj.
Dålig uppdatering från en sjuk Nathalie. Magen är bättre nu, har tagit tabletter så nu behöver jag inte besöka toan stup i kvarten ( too much information?) . Men jag har haft vansinnigt ont i huvudet, det har värkt&spänt , samt i axlar och rygg. Har känt mig så svag. Suttit och snyftat till "the notebook", världens bästa film alltså, måste ha sett den över 15 gånger nu. Den är SÅÅ fin. Och när man ligger sjuk och tycker synd om sig själv gråter man kanske lite överdrivet mycket..hmpf.

Jag känner mig så isolerad när jag bara ligger inne, får ångest typ... Usch. Men jag måste vila upp mig ordentligt nu. Jag gör ofta misstaget att jag går ut för tidigt och blir aldrig riktigt frisk.. Stannar nog hemma imorgon också, men ska försöka ta mig till jobbet, behöver pengarna.  Är så trist att jag känner mig så svag och har blivit sjuk nu, jag ville hålla igång med träningen o få värsta killer-bodyn innan Kroatien ju!

När jag kom ut ur duschen förut hade papi kommit hem och på sängen låg massa godsaker till mig! Tack papppppppo <3 Ska gotta mig lite framför desperate housewifes


En liten sjuklingbild på mig.


Jag är i djup sorg.
Mitt sun-stick som jag alltid har på läpparna, det som blir lite rosa-vitt nivet? Det har utgått på apoteket :'(. Åhhhhh!! Jag är beroende. Det finns andra sunstick men de ger ingen färg...

Vi höres
Ciao
still home


Date: 2009-05-26 / Time: 11:27:32
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

Helvetes magsjuka! Riktigt mysigt är det, mmmmmmmmm!

och så är det sommar-väder ute. Jag är så lyckligt lottad!
Home


Date: 2009-05-25 / Time: 11:30:10
Kategori: VARDAG / 5 Kommentarer

Idag stannade jag hemma från skolan. Jag känner mig febrig när jag lägger mig och sover bara, inte när jag går upp.. Idag har jag ont i magen och i ryggen, vet ifasen varför? åh.. ska gå och köpa mig frukt&blåbärssoppa.

en bild på mig från i höstas =) ( när jag har tråkigt sitter jag o kollar igenom bilder..)

Ge mig KRAFT


Date: 2009-05-24 / Time: 17:04:13
Kategori: OM MIG / 1 Kommentarer

Åh.. jag är så matt :( Sjuk känner jag mig! Mina visdomständer har börjat växa igen vilket resulterar i uppsvulda körtlar i halsen typ och huvudvärk. Sen har jag kvar hosta o förkylning som gör att jag känner mig febrig och hela kroppen värker och är svag. FY. Vart har mitt immunförsvar tagit vägen? Har varit ordentligt sjuk TRE ggr inom loppet av ett år... Blir så arg! Man orkar knappast någonting och det tar en evighet att bli helt återhämtad.. grrrrrrr!! Jag vill vara frisk, ha kraft och vara snygg, göra mig festfin, vara brun, ha roligt!! Weiiii

nyår...


göteborg i somras. Underbaaaaaart


Nu ska jag bädda ner mig & kurera mig framför sex and the city boxen.
nathalie


Date: 2009-05-23 / Time: 19:13:09
Kategori: OM MIG / 1 Kommentarer

This is me today

och jag ska låta mina gräsliga ögonbryn växa så de blir lite grövre, sen ska en SNYGG form fixas inför Kroatien.

bloggtorka


Date: 2009-05-23 / Time: 18:05:32
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Ja... jag har ingenting att dela med mig av direkt.
Önskemål?

Annars. Ha en trevlig lördag :D
SVAREN


Date: 2009-05-23 / Time: 00:32:07
Kategori: OM MIG / 3 Kommentarer

Här kommer svaren på era frågor! Frågorna är i fet stil, mina svar under i vanlig stil.


Du tycker ju att det där med ögonbryn är lite viktigt, om jag inte fattat fel. ;) Det tycker jag också, men mina är så jobbig, växer som ogräs + att dom växer ihop om jag inte noppar dom. Gör dina också det? ;) Och så undrar jag hur lång din kompis Hanna är. ;P Hälsa henne också att hon är söt! ;) Fast dina andra kompisar är ju också söta. ;P Och du! ;D
Svar: Jajamensan snygga ögonbryn är bra det. Tyvärr växer mina hur som helst, får inge styr på dom ... Men växer ihop gör de iallafall inte ;) hehe. Hanna är 160 cm lång!

Om du fick en miljon här och nu, skulle du lämna din pojkvän? :D hahahahaah
Svar: Jadu "Gunilla" ( eller min kära pojkvän...) hahah! Jag skulle lämna honom SÅ snabbt. Naaae! Kärlek är värt mer än pengar. Du vet mitt svar bebe ;)

Vad var det första du föll för hos Benjo?
Svar: Personligheten var det att han var en sådan lugn och avslappnad men ändå pratsam&skämtsam person. Utseendet var att han var lång, mörk och hade fina och stora ögon :)

Hur sminkar du dig en vanlig skoldag?
Svar: Foundation, solpuder, rouge, kajal.

Pratar du med någon dialekt? ( Man har ju mest hört dig sjunga) :0)
Svar: haha! Jag är ju från Norrköping men pratar tur nog inte så bred östgötska, lite grann dock kanske;)

När upptäckte du din sångröst?
Svar: Jag har sjungit sen jag var ganska liten. Men det var väl i typ sexan när jag fick börja uppträda på avslutningar.

Vill du gifta dig i framtiden?
Svar: Ja det vill jag absolut

Vid vilken ålder kan du tänka dig/tror du att du kommer skaffa barn?
Svar: När det känns som rätt läge i livet.. Kanske 25?

När får vi se sex and the city filmen?
Svar: Som jag sa går det kanske inte att lägga över den på usb :( Jag ska checka på måndag...

Berätta ngt vi inte vet om dig!
Svar: Oj! det är nog mycket ni inte vet.. men bara för det är det jättesvårt att komma på någonting!... Sorry!

När tappa du oskulden?
Svar: Tappa oskulden kan man inte göra...;)

Vilken linje går du i?
Svar: Samhäll/media

vart bor du?
Norrköööping

vart jobbar du?
Teknikbolaget - internetservice.

Vem tycker du är den vackraste kvinnan på jorden?
Svar: Jises det finns huuur många vackra kvinnor som helst! Kan inte peka ut någon sådär.

Hur gammal var du när du börja sminka dig?
Svar: I sexan hade jag lite mascara när det var "festligheter";) men i sjuan började jag väl en del.

Läser du andra bloggar? och isåfall vilka?
Svar: Kenza, Stinalee, Noscarlett, Izabella och prinsessan.

Har du någon förebild?
Svar: Skulle säga min mamma isåfall, en mycket vacker person som alltid är så glad&go och uppmuntrande. :) och sen en blogg jag läser - alltforforaldrar.se/prinsessan. En också underbart vacker tjeja. Hon ser ljus i mörker och uppskattar livets små ting!

om du skulle välja att du dog eller din kille vem skulle du ta?
Svar: Fy vad hemskt! Vi skulle dö hand i hand isåfall :(:P

vf går du inte i nån make up linje eller sång eller ngt sånt du gillar ju sånt
Svar: Jag var lite inne på det först men tycker det är bättre att utveckla mitt "teoretiska" sinne. Jag kan alltid gå en kurs eller utbildning med make up sen isåfall.

är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta sedan över 20 år tillbaka.

Och vad tycker du om foundation på läpparna eller d.v.s ljusa/bleka läppar?
Svar: Snyggt med lite lagom matt&blekt.

Vilken är sommarens hetaste färg?
Svar: Personligen tycker jag korall&Rosa :D

Vad anser du om tjejer som inte rakar sina ben?
Svar: Det är väl upp till var och en, dock kanske inte så fräscht med ludna ben till sommardressen;)

Har du sommarjobb i sommar?
Svar:Yes! på pappas jobb, kommer sitta i internetsupporten.

Hur lånt tid tar det för dig att sminka dig (vanligt vardagssmink)?
Svar: Ungefär 10 minuter

Vilken färg är din nartuliga hårfärg?
Svar: Typ ljusbrun / mörkblond

Är du kristen?
Svar: Alltså jag är inte särskilt religiös, men jag tror på gud, att det finns någon högre makt :)

Hur mycket kroatiska kan du?
Svar: Inte mycket tyvärr... Lite små fraser och fula ord;D hehe.

Pratar ni något kroatiska hemma?
Svar: Nej. Mamma&mormor pratar ofta det med varandra.

Vad är det du tycker gör din pojkvän speciell i dina ögon?
Svar: Hans fina utländska drag och att han är så gosig och kärleksfull!

Vad är det du irriterar dig mest på hos din pojkvän? (nu blir han allt glad när du svarar på dessa två frågor :P)
Svar: hahaha! Jag kan irritera mig på mycket småsaker. En sak är att han ALDRIG kan passa en tid. Det gör mig hur galen som helst.

Varje par har gulliga "namn" de kallar varandra, vad kallar du och din pojkvän varandra för?:)
Svar: Hihi ja vi har en del.. Jag blir kallad "Bubbi" och bebis och så kallar han mina fötter för bebis fötter...Jag kallar honom för rådjurt, snuffe, snuffi, bebe och bebis :)

Vilka hudvårdsprodukter använder du?
Svar: Mary Kay,s för tillfället.

Fick lite dubbla budskap genom att läsa din blogg tidigare och nu, så nu frågar jag., Make up stores fondation eller Face, och vad är det som gör den ena bättre än den andra?
Svar: Jag har provat bådas och jag föredrar make up stores " Olive matt foundation" framför face;s " Liquid foundation" därför att make up stores sitter på plats och jämnar ut bättre än Face;s.

Skulle du någonsin kunna vara otrogen?
Svar: Nej jag tror inte jag skulle ha samvete att göra en sån sak.

Hur är du som dotter/syster/vän/flickvän? (tre frågor i en)
Svar: Som dotter är jag nog väldigt ansvartagande o självständig, har respekt för mina föräldrar och tillit och förtroende. Jag är kärleksfull emot de, samtidigt som jag kan vara gnällig&lite uppkäftig mot pappa iallafall! haha.
Som Syster kan jag nog vara ganska tjatig tyvärr, brorsornas slarv gör mig crazy. Men jag är också en rolig syster och en som lyssnar och ger goda råd. Som vän är jag sprallig&skämtsam, jag ställer upp och lyssnar och ger goda råd tycker jag. Som flickvän är jag myycket kärleksfull :)Det blev mycket frågor ändå!!!!!!
Undrar ni något mer så fråga i kommentarerna...:)
Godnatt!
dumma mobil!


Date: 2009-05-22 / Time: 23:44:53
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

Det blev en mysig och lugn kväll med hanna&elin.. Vädret tillät inte grillning direkt så vi köpte färdiggrillad kyckling, mycket gott! Sen satt vi bara och glodde på tv, skrattade och larvade oss som vanligt ;)<3

Min mobil är konstig... Jag får fram sms typ två timmar efter någon skickat de, eller så verkar de inte komma alls. Har fler comviq mobiler haft problem med det idag eller? Jätteirriterande att inga mess kommer fram! oh.

yesterday


Date: 2009-05-22 / Time: 17:47:49
Kategori: OUTFITS / 4 Kommentarer
Jag igår. Nya skor från Ellos!

Jag o bebe hade mysigt som vanligt. Imorse åt vi frukost på Kuriosa ihop med mamma, Carina&lillfisen :)

Nu ska jag möta hanna&Elin. Vi ska ha en grill-chill tjej kväll. Myyyyys!


Såhär ser jag ut nu;

Glömde hela min sminkväska + pincett i janets lägenhet. KLANTARSLE. Fick damp alltså. Så jag fick göra de bästa av situationen o ta av det smink jag hade hemma..


Fem månader <3


Date: 2009-05-21 / Time: 11:34:58
Kategori: / 4 Kommentarer

Idag är det fem månader med min bebe :) Så otroligt snabbt det har gått! I love you baby.

mycket smickrande bild.


Igårkväll var jag, mamma&pappa över till grannarna på mat&Fika. Frank&Fia med bäbisarna nivet..:)Det var jättemysigt, vi satt ute på deras inglasade veranda.

Idag kommer Dannes flickväns föräldrar hit och fikar. Vi ska prata lite om Kroatien-resan, Jenny ska med oss dit =)
Ikväll ska jag träffa Benjo för myspys.

Ha en trevlig lördag!

tråkiga ni varit med att ställa frågor, ni brukar ju vara sååå på't;)
tråkiga jag


Date: 2009-05-20 / Time: 16:29:15
Kategori: ALLMÄNT / 0 Kommentarer

Inga nytagna bilder pålänge pga att jag är lite småsjuk och inte känner mig särskilt fin.
Idag började vi kl 12, för att vi inte har någon gympa och inte behövde gå på engelskan, vi fick hemläxa :). Så vi har haft tre slappa lektioner - Naturkunskap, Samhällskunskap och Tyska. Vi har i princip inte gjort någonting... på Samhällen fick jag, haris & pontus reda på att vårat grupparbete o vår redovisning fick låg på mvg-nivå :o gissa om jag blev chockad! wei. Den redovisningen vi gjorde om hedersrelaterat våld om ni minns :)
På tyskan var vi fyra olika grupper som skulle ha nationella prov muntligt med vår lärare. Men vi var sist och skulle ändå inte hinna så vi fick sluta typ halv fyra.

Nu är jag hemma, inget jobb idag eller imorgon för att idag stängde vi kl 12 och imorgon är det röd dag.
Nu är jag ledig fram till måndag! sköööönt .
Music is my passion


Date: 2009-05-19 / Time: 20:08:23
Kategori: LIVET / 0 Kommentarer

Sitter och kollar igenom min sida på youtube, har ju massor av klipp där "croatianatta" heter jag. Det är roligt att dela med sig av min sång och sådär men samtidigt lite pinsamt när folk i verkligheten kommenterar de eller säger att de sett mig på youtube.. haha. Som hela Matildas familj! hahahah. Men jag får kommentarer o väninbjudningar o små meddelanden nästan varje dag på youtube, vilket såklart är jätteroligt :)

Iallafall älskar jag ju att sjunga... Tänkte lägga upp lite klipp här nu, som jag har upplagt på youtube :D


Julavslutningen i 9an. Vickan Lilja&jag.. Jag sjunger en liten kort vers nästan i början ;D


 

När jag var med i talang förra våren... Dåligt ljud här dock. Haha åh vad nervös jag var i oktober.. haha

jag, julia, lisa och elin spelade in en tönt musik video i höstas! hahahah

trtiss i somras, hahahah garvar så mkt åt denna video.
Vi bara börjat steppa loss där i tandborstningen o städningen
 o jojjo skiter totalt i oss och går och plockar in disken bara, haha !!
förkyld


Date: 2009-05-19 / Time: 17:26:18
Kategori: VARDAG / 0 Kommentarer

Hejsvejs.

Jätteförkyld idag, nere och trött :( Bussen imorse kom inte, den hade missat den turen eller något så jag kom en kvart sent till matte nationella... Det gick väl helt OK, orkade inte ge allt och struntade i flera mvg-uppgifter. Men VG måste jag ju få nu, behövde ju bara få 3 vg poäng. Hur gick det för er?

Sen hade vi musik och jag fick reda på att jag kommer få MVG i betyg:D wei!

Efter skolan gick jag hem till baby och åt och vilade <3 Jag känner mig så seg.. Sitter på jobbet just nu.

Fortsätt ställa frågor ! =)

ASK ME QUESTIONS


Date: 2009-05-18 / Time: 20:27:46
Kategori: OM MIG / 14 Kommentarer

Buhu ligger hemma och kurerar mig med c-vitamin och honungste.

Tänkte att vi kunde köra en frågestund, det var ett tag sedan och ni brukar ha många intressanta frågor! För att se tidigare frågesvar kolla under kategorin "om mig själv".

Ställ frågor om vad ni vill så får jag se om jag besvarar de alla. Ni vet att jag inte svarar på allt för privata frågor.
Jag svarar på frågorna i slutet av veckan!

trött trött trött


Date: 2009-05-18 / Time: 13:28:50
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

Hallu.

Är förkyld och lite krasslig i halsen, usch! Detta gör en helt trött och matt typ. Har varit supertrött i skolan. Vi har knappt gjort någonting på median, fixat med ljudet.. Verkar inte gå o lägga in filmen på usb, får se om jag kan fixa det nästa vecka. Sen fick vi som hade klarat excelprovet och inte hade några rester gå från datakunskapen! wie.

Ruggigt väder ute. Nu ska jag ta ett varmt bad och sen ta en tupplur tror jag, bara slappa! Sen ska jag laga lite god mat och relaxa framför lite sex and the city avsnitt. Underbaaart... Jobbar inte ikväll heller!

Puss&Kraaam

Positive


Date: 2009-05-17 / Time: 22:50:41
Kategori: OM MIG / 3 Kommentarer

Vill bara vara lite positiv här på kvällskvisten (haha) och nämna ett par saker som jag är glad över..

♥Det är knappt en månad kvar till skolavslutningen.

♥ Om en månad imorgon åker jag, familjen, Jenny (dannes tjej) och faster, farbror&kusiner till Kroatien.

♥ Vi går bara tre dagar i skolan denna vecka!

- Detta gör mig såklart glad, tiden går snabbt! Men allra gladast är jag för andra saker som får dagarna att gå snabbt och vardagen att bli rolig.. Och det är dessa, som ger mig KÄRLEK

♥ Min familj & släkt. T.ex min mamma som varje dag när jag går hemifrån eller då jag lägger mig säger att hon älskar mig.
♥Mina vänner som sprider glädje i vardagen och som jag skrattar så mycket med. Även de som ställer upp!!
♥Min pojkvän som ger mig kärlek och gör mig lycklig.


Detta var lite positiva tankar, man borde tänka såhär varje dag och vara glad över vad man har och ta vara på det!


En bild på mig&min gulliga ponytas Elin.


Godnatt!
Me and my Love


Date: 2009-05-17 / Time: 18:38:12
Kategori: LIVET / 4 Kommentarer

En mysig helg som vanligt med min B :)<3

Min mörka snygging
Dop


Date: 2009-05-17 / Time: 15:40:22
Kategori: OUTFITS / 1 KommentarerNu ska jag på dop, Lilla Hugo på gården ska döpas :)
lördag


Date: 2009-05-16 / Time: 16:37:48
Kategori: LIVET / 2 Kommentarer

Hallojsan.

Är fortfarande krasslig i halsen idag :( Wellwell..lite släkt har varit här och fikat idag. Nu ska jag o mammsen göra mat. Ikväll kommer baby hit.

Lite bilder från igår;
this night


Date: 2009-05-16 / Time: 01:45:55
Kategori: LIVET / 1 Kommentarer

Tjohoo.

Gud vad heeeees jag har blivit ikväll. Tror jag börjar bli sjuk :(
Vi tjejer i klassen började med att ta oss hem till Lisa ( + Amandas kompis Karin också) , där fotade vi lite i hennes "studio" och tjattrade och hade det bra :)

Lisa och hennes underbart söööta lillasyster Stella! ÅH


Elin&Julia<3


karin&amanda


jag och beben! åååh


pooony tass!


snygging


uhhhhu what a star


POOONYTAS


Sen drog vi hem till Kalle... Vad gör vi av kvällarna egentligen undrar jag? Pratar i scruben, softar i köket, dansar lite, spelar gittar o sjunger. Helt Ok trevlig kväll.


snyggolisa


haha vems kepa


gustaaaw o dessire


sophie o danneär dyngtrött.
Godnattis
Kvällens outfit


Date: 2009-05-16 / Time: 01:37:17
Kategori: OUTFITS / 0 KommentarerKlänning från Ginatricot.

Skor från skopunkten.stress


Date: 2009-05-15 / Time: 17:47:40
Kategori: ALLMÄNT / 1 Kommentarer

en stressad nathalie som vanligt.

Bilder kommer inatt eller imorgon,.
Fredag!!


Date: 2009-05-15 / Time: 15:57:51
Kategori: OUTFITS / 2 Kommentarer


I like volume. = Lockar.

Idag var jag back in school till mina små mojen. Vi hade nationellt prov i tyska imorse, satt och skrev om en påhittad morgon.. haha. Vet inte riktigt hur det gick. Svårt att formulera sig på tyska! Fick tillbaka min svenska o samhälls uppsats, fick vg/mvg på den.
På eftermiddagen fick jag tillbaka mitt matteprov. Jag trodde jag hade fått jättedåligt men 9 g poäng och 9 vg poäng av totalt 13/13 möjliga. + en mvg-sol!!!! Jag behöver bara plocka 3 vgpoäng på andra delen på tisdag för att få vg på hela nationella :D Åhhh så bra! Stolt&glad jag är.

Efter skolan gick jag på stan en sväng med klassrbrudsen. Inhandlade lite för kvällen. Hittade äntligen en snygg bh också som formar lite och inte bara sätter sig rakt på boobsen. Ikväll blir det lite fest hemma hos Kalle i klassen.. Visar outfitbilder sen. Nu blir det att agera hemmafru i köket, maaaat!
VS frågorna


Date: 2009-05-14 / Time: 18:23:26
Kategori: OM MIG / 2 Kommentarer

Här kommer alla era fräcka frågor, haha !! :) Vissa kunde jag faktiskt inte välja mellan (tönthuvve) så jag gjorde ingen i fet stil. De som är i fet stil är de jag valt!


Aldrig mer träna vs aldrig mer sitta vid datan
Aldrig mer träffa familjen vs alrig mer träffa någon pojkvän
Aldrig mer duscha vs borsta tänderna
Aldrig mer dricka vs äta
Alltid va tvugen att sminka dig vs aldrig mer få sminka dig
Och sen en fråga som inte är vs fråga men ändå..Om du hittade en plånbok med mycket pengar i, skulle du ta pengarna då?
Svar: Hittar jag en plånbok skulle jag lämna in den, finns ju massor av kort och sådant i den. Är det ett par hundralappar skulle jag säkerligen norpa åt mig dom.. haha.

Mysig hemmakväll vs kväll ute med kompisarna
Solsemester vs skidresa
Inga mobiler vs inga datorer
Sommar
vs vinter
* Komedier vs skräckfilmer

lämna din kille vs raka av håret

sex
vs hångel
kram vs puss
alltid jobba
vs alltid gå i skola


gå naken en heldag i skolan vs gå naken på krogen

aldrig mer ha på dig parfym vs aldrig mer få röra din kille? (:

aldrig få resa vs aldrig få leva hemma

aldrig ha sex vs alltid ha sex
bli överviktig vs få anorexia
aldrig äta potatis vs aldrig äta ris
sitta vs stå
äta vs prata
chatta vs live

frågor om tjejers utseende:
blondin vs brunett
långt
vs kort hår
långa fransar vs fylliga fransar
riktigt busika ögonbryn vs inga ögonbryn alls
stora tuttar vs stor rumpa
lång eller kort
fjortis vs snobb
svensk vs utländsk påbrå

frågor ang killars utseende:
blondin vs brunett
långt hår vs snaggad
långa fransar
vs fylliga fransar
riktigt busika ögonbryn
vs inga ögonbryn alls
muskliga armar vs musklig mage
emo vs datanörd
svensk vs utländsk påbrå

Ätbart:
svensk mat vs asiatisk mat
öl vs cider
potatis
vs pasta
kött vs
vegitariskt
kokt vs grillat
kryddig
vs okryddigt
isglass vs mjukglass

att göra:
bio vs festa
hemmafest vs klubb/krogen
bada vs sola
dansa vs sjunga
mysa
vs röjja


Aldrig få röra sig pojkvän igen men fortfarande vara tillsammans med honom VS lämna honom och aldrig få träffa honom igen? ;)

hmm...
ute bio vs inne bio
sova vs vara vaken
dricka vs äta
gå naken i skolan en dag vs raka av dig ditt hår
bara ha ett ben eller bara ha en arm
Spanien vs Frankrike
prata engelska vs prata tyska
klassresa vs familjeresa
stan vs landet
plugga vs träna
vs springa
trött vs ledsen
gossip girl vs desperate housewives
Chuck Bass vs Dan Humphrey
se ut som Serena (i gossip girl) vs Blair

perfekt kropp vs perfekt ansikte ( kroppen går inte att träna i bättre form)
stressa sönder sig vs ha sjukt tråkigt och inget att göra
bada vs sola

rakat underliv VS orakat underliv

aldrig ha sex VS aldrig få kramas


aldrig gifta dig VS aldrig få barn

liv med massa pengar men ingen kärlig VS liv som fattig fast du har kärlek

Ha massa finnar som aldrig kan försvinna VS vara super överviktig som ej går att träna bort

Ha IG i alla ämnen VS aldrig mer få pengar

Snabbmat VS hemalagad mat

Aldrig träffa din familj & släkt VS aldrig träffa dina vänner/pojkvän

lite tjockare ögonbryn VS smala ögonbryn

Ha en ful med älskande kille VS ha en snygg men ej seriös, äkta kille

Ha mensvärken VS ha mensblodet? Alltså skippa verken men ha blodet eller ha blodet och inte värken

Ha sex för någon man inte känner något för bara för att bli av med oskulden VS vara oskuld och vänta tills den rätta kommer

Aldrig dricka vatten VS aldrig äta mat


bild på mig från November, första gången jag träffade min nuvarande älskade bebe.
Ibland behöver man en day off


Date: 2009-05-14 / Time: 11:55:10
Kategori: ALLMÄNT / 2 Kommentarer

Hallå på er!

Idag kände jag att jag inte orkade ta mig till skolan,så jag sjukanmälde mig och tog en day off . Ibland behövs det faktiskt.. Känns som det varit så mycket i mitt huvud denna vecka och den här skoldagen skulle ändå inte ge mig så mycket. Nu har jag fått sova ut och jag ska piggna till och åka och sola och sen upp och träna!

Ha en bra dag!
Kram
not a good day


Date: 2009-05-13 / Time: 17:55:08
Kategori: LIVET / 4 Kommentarer

tunika från ginatricot

Idag hade vi NP i matten. DEL 1 fast två häften. Första häftet gick inte bra, andra gick bra. Sen hade vi håltimme fram till 12. Vi har ingen gympa längre på onsdagar för våran lärare har blivit sparkad. Vi i klassen satte oss ute i solen på fräcka och stekte.


Sen hade vi samhällskunskap och sist tyska NP hörövning. Går aldrig särskilt bra. Fick " bara" vg på läsdelen. Hejdå mvg. Fan...
Fick reda på att min syssling i kroatien dött idag... hjärtfel. Bara 16 år, föll ihop framför mamma. Så hemskt...Kan inte tänka mig vilken oerhörd sorg deras familj måste genomgå.... Åh :(

den här dagen vill jag bara ha överstökad. Mår inte bra idag.


en jättegullig har-unge vi såg!!
ASK ME QUESTIONS!


Date: 2009-05-12 / Time: 20:40:48
Kategori: OM MIG / 15 Kommentarer

Är på bra humör igen. Tack vare min prins. Love love!!!!

Jag tänkte att det skulle vara lite roligt om ni ställde sånna där vs frågor till mig igen. Fast denna gång om situationer kanske, typ " aldrig mer kyssas vs aldrig mer kramas " eller " aldrig mer äta chips vs aldrig mer äta godis ". Haha fattar ni? Kom igen , bomba mig ;)

Det får ni ett lite sexy pic på också.
'cause I have a bad day


Date: 2009-05-12 / Time: 17:26:07
Kategori: OUTFITS / 4 KommentarerIdag har jag varit trött och blev jättedeppig efter vi fått reda på vad vi fick i läs&hördelen i NP engelska A. Jag ligger mellan vg+ och mvg på engelskan, har fått bra på alla uppgifter men denna skit gick SÄMST. Hamnade på ynka 57 poäng ( av typ 86) vilket resulterade i ETT POÄNG från vg...shoot me. Det som jag tappade jättemycket poäng på var de där första uppgifterna på både läs&hör, det andra gick ju ändå ganska bra.. Men nae. Blev så besviken och arg alltså. Jag hoppas nu inte att allt hänger på detta, men jag lär inte överväga o få ett mvg nu iallafall. Fan fan fan. Det går jämt skit för mig på NP proven. Tycker inte de visar sin kunskap av de man lärt sig alls... :(. Pratdelen fick jag iaf mvg på, återstår att se vad jag fått på skrivdelen. Min lärare är så sjukt petig med allting , jag har fått mvg MINUS pga att jag sa ett grammatikfel och uttalade "northern" fel. Är det rättvist? Borde man inte kolla lite mer på helheten i sig kanske... fuck.

En sån här sak kan göra mig nere o ge mig jättedåligt självförtroende för jag ställer så höga krav på mig själv. Nu känns det som att jag inte kommer uppnå mvg i svenska eller samhäll heller och att det kommer gå skit på matte nationella.. Vi har det imorgon och det är massa grejer jag måste kolla igenom =(

Detta blev ett deppigt inlägg. Jag blev lite piggare av att träna men nu är jag trött å besviken igen. Well well.. jag måste ta mig i kragen och ge allt nu istället.

pussen!
seg måndag


Date: 2009-05-11 / Time: 14:28:09
Kategori: LIVET / 6 Kommentarer

En trött Nathalie idag... Vi tjejer redigerade klart filmen men nästa vecka ska vi fixa med ljudet och finslipa lite. Filmen blev väl helt OK, men vi hade nog högre förväntningar, bytena mellan klippen blev ganska tydliga ibland, haha. Ni får se den nästa vecka.

På eftermiddagen hade vi excelprov, det gick nog bra tror jag :)
Nu ska jag bara slappa, sen ska jag jobba kl 17. Måste plugga matte också, vi har nationellt prov på onsdag =/.

En bild på mig&janet från i fredags, haha ;)

lugn helg


Date: 2009-05-10 / Time: 17:49:42
Kategori: VARDAG / 1 Kommentarer

Detta har bara varit en lugn helg som har spenderats med Benjo. Idag har jag varit uppe och tränat hårt! Gick snabbt&joggade 25 min på bandet också :)

Nu blir det slapp framför oth&gossip girl och sen lite datakunskapsprov.

my handsome baby.
Benjo & Natto


Date: 2009-05-09 / Time: 19:27:37
Kategori: LIVET / 4 Kommentarer

Jag och min baby har haft jätteroligt och mysigt som vanligt :)<3 Han har varit här sen igårkväll och nu snart ska vi och familjen grilla, muuuums .

Idag skulle vi ta en skön promenad... plötsligt börjar det storma&regna så vi blev dyngblöta, hahaha!HAHA servar "kungen"


love you snygging!
Det här med ögonbryn


Date: 2009-05-08 / Time: 18:29:25
Kategori: OM MIG / 8 Kommentarer

En sak jag lägger märke till hos folk är deras ögonbryn. Jag beundrar riktigt snygga välformade ögonbryn hos tjejer! Mina ögonbryn har åkt berg o dalbana under alla år kan man väl säga. De är så ostyriga! De kan inte följa någon form, de växer som morrhår och det är svårt att hålla efter. Varje dag måste jag ta fram pincetten då svarta rötter kommer fram.
Tänkte visa er massa bilder på hur mina ögonbryn har sett ut! HAHA enjoy.

Här är jag liten :P typ 8 år? Såhär tjocka är mina ögonbryn naturligt.


Misstaget som alla små fjortisar gör. Nopprar bort hela ögonbrynen i princip, särskilt gillar vi att ta bort massor i början av de så de blir långt ifrån varandra och jättetunna och gräsliga.


16årsdagen. Usch o fy. För tjocka o för ifyllda ögonbryn.Mars 08. Här var de rätt så fina. Ganska tunna men hade ändå en fin form.mars 08. Kan vara fint med lite grövre bryn men..njaee..


Någon månad efter tror jag. Rätt fina! Höll sig på plats.Nu hoppar vi fram till nyår. För "avklippta". Too thin.


Ungefär såhär idag. Rätt Ok men de ändras ju förfasen varje dag... Suck. Jag vill inte gå till salong för de brukar alltid tunna ut de för mycket och noppra bort mycket i fram så de liksom blir " snea" om ni förstår? Jag vill ha "fyrkantiga" i fram och sen en fin form.


Detta är sjukt snygga ögonbryn. När de är lite sådär uttunnade i fram just , och breda och fyrkantiga där fram. Tyvärr kan jag inte fixa sådana ögonbryn eftersom mina inte börjat så långt in.

Megan fox på bilden.Det var allt för mig & mina ögonbryn!