Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

about my hair


Date: 2009-11-23 / Time: 23:20:28
Kategori: OM MIG / 2 Kommentarer

Har märkt att jag har missat många kommentarer! bloggs nya kommentarssystem är lite knäppt.. de visar inte alla nya kommentarer på "startsidan" när man loggar in. Så jag hittade ett par gamla kommentarer när jag kikade i kommentars arkivet... dåligt! Tänkte svara på en tjejs fråga iaf.

"Elina om 1900tals modevisning:

Hejsan jag har lite frågor angående ditt hår hoppas man får svar :D

jo jag såg massa inlägg från 2007 som du skrivit (det var jättekul för du såg yngre ut gulligt hihi) men iaf så såg jag att du hade bytt hårfärg lite titt som tätt å jag undrar hur du fick tillbaka din underbara hårfärg från att du ahde det mörkt :P för att det ska se naturligt å snyggt ut! har nämligen tonat håret brunt nu å en misslyckad slingning i det å vill ha din hårfärg hade så förut men nu är mitt hår så fuult usch :S ser typ urtvättat å könstigt ut men ja hjälp mig! tack på förhand:P ha det så bra tjingeling"

Nu var det mer än två år sedan jag var mörk i håret. Det har tagit sin tid att få en riktigt fin och naturligt färg, men jag har gjort det långsamt och i många steg. Tänkte visa lite bilder.

Såhär såg mitt hår ut innan jag började gå mot det ljusa. ( juli 2007 )Första slingningen blev såhär. Ingen snygg färg, blev gult i luggen och lite halvdant i resten av håret.Här börjar det se lite mer naturligt ut


Här har det sommarblekts lite + ett lager slingor. Detta är sommaren 2008


Här är det rätt ljust, guldiga slingor har jag lagt i med jämna mellanrum


Mitt hår i somras och som det ser ut idag. En fin färg tycker jag. Det tar ett tag att komma till en naturligt och snygg nyans, behöver dock inte ta två år som för mig men lägg naturliga guldiga slingor hos en frisör. Jag går till frissan typ tre gånger om året.Kommentarer
Postat av: Elina

Tack så hemskt mycket! :D då ska jag satsa på guldiga slingor! :D:D hihi

2009-11-24 @ 16:53:49
Postat av: Elin

suuuper fina ögonbryn på sista bilden, fixar du dom själv eller på salong?=)

sv; okej, ska kika in på h&m och se om den finns kvar(;

2009-11-24 @ 18:42:32
URL: http://joelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback