Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

19 maj


Date: 2010-05-19 / Time: 16:18:45
Kategori: OUTFITS / 1 Kommentarer

Skjorttunika från Ginatricot, tygkjol från H&m, skor från skopunkten.

hej godingar!
Dagen har bestått av rätt långtråkiga lektioner. På engelskan hade jag betygsnack med min lärare och jag kommer få ett VG i slutbetyg på engelska B, det är vad jag förväntade mig och jag är nöjd med det också. Dock är jag INTE nöjd med mina resultat på nationella proven som bara har visat G+ ( har inte gjort speaking än). Jag vet att jag kan prestera bättre, för jag har ju fått vg+ på i princip allt annat vi gjort under läsåret när det gäller skriftligt, muntligt m.m.. men jag får inte haka upp mig på det. Jag ska vara stolt och nöjd över att även detta år bara gå ut med vg&mvg;n. Även om de är så att man ställer höga krav på sig själv ofta och sen blir besviken..

Idag på eftermiddagen var det några från skogsindustrin hos oss och pratade och vi hade lite olika övningar typ.. haha jag är så himla ointresserad av miljön och skogen osv.. jag vet att det är viktigt osv men jag tycker bara det är så himla ointressant och tråkigt =P och var nu ingen jäkla moral-nisse som ska komma o redogöra för mig om hur viktigt det är med naturen, JAG VET. men tycker fortfarande inte det är "roligt" :D.

Nae hörrni nu ska jag käka lite och bara relaxa.Kommentarer
Postat av: Anonym

keep up the good work sweetie !! :D

du är ritkigt duktig du, i ettan och tvåan gick jag ut med bara mvg och vg som du, men nu kommer jag gå ut med ett g, It sucks men man får fan försöka vara nöjd.

2010-05-19 @ 20:51:14
URL: http://olandeers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback