Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

work and working out


Date: 2011-09-26 / Time: 22:54:48
Kategori: TRÄNING / 2 Kommentarer

Hej gosisar!

Denna dag har känts som världens längsta men tur att man har bästa arbetskamraterna så man blir glad :D Gud vad jag tjatar om mina fina jobbisar, men kan inte säga det nog många gånger.

Idag har jag pratat med international makeupcenter (make up stores makeupartist-utbildning) och de som har hand om schemat på jobbet. Det kommer lösa sig för mig att gå en utbildning i vår så förhoppningsvis blir det, det nu!! jag är så glad! ska på en "prova på dag" om några veckor för att kolla hur allting fungerar där. Känns det bra så kommer jag anmäla mig och gå en helgkurs i stockholm som sträcker sig från januari-mars i 10 veckor. Denna utbildning kostar "bara" 33 000 kr och smink för ett värde av hälften ingår och man får 40% på alla make up stores produkter, jag älskar ju deras sortiment! Detta känns SÅ jäkla roligt! Hoppas allt går vägen nu :) Allt har ju löst sig i princip, bara att spara ihop pengarna nu. Sen kan jag ha min lilla salong hemifrån. Wiewiwie.. detta innebär dock att jag måste jobba in de jobb-helger jag missar, i höst. Men vad gör man inte för att uppnå sina drömmar? Låt inget komma ivägen för era drömmar boys and girls! Vill man så kan man! Jag trodde detta skulle bli omöjligt i och med min fasta tjänst men denna utbildning känns perfekt lagd..är så oerhört tacksam.

Efter jobbet drog jag till gymet för lite styrka och ett grymt bra corepass. Älskar hur det bara bränns i musklerna och när man känner att man får resultat. Köpte hem massa nyttig mat sen också!
Jag mördar grönsaker..
Slafsa i mig massa kalops och sallad efter träningen


så gjorde jag en god matlåda till imorgon med nudlar, räkor, ägg o god sallad :) dressing har jag gjort av KVARG o currykrydda!
shit jag börjar bli biff..
Godnatt godingar


Kommentarer
Postat av: Henrik

Det sägs ju att hårt arbete ger resultat:) så fortsätt med den inställning du har Natalie.

2011-09-27 @ 08:26:18
Postat av: Henrik

Måste även säga att du är otroligt vacker! Och har en snyggt tränad kropp:)

2011-09-27 @ 16:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback