Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Min visualiseringstavla


Date: 2012-02-27 / Time: 01:27:25
Kategori: OM MIG / 0 Kommentarer

Har gjort en ny visualiseringstavla nu som ska hänga på min dörr så jag ser den varje dag, då hamnar det i mitt undermedvetna och kommer att uppfyllas... :) Min gamla tavla är ju allt nästan uppfyllt på nu, dock hade jag lite drömmar som är mer i framtiden (bebis t.ex) , bättre att göra en aktuell tavla för kommande år. På min förra stod körkort, thailand&turkiet, fast jobb på telia m.m och allt uppfylldes, allt jag då ville men som inte var klart ännu.. Jippie.

Nu är mina mål att uppnå något i stil med den där snygga victoriassecretmodell-kroppen ;-) Att flytta in i en lägenhet och göra den riktigt trivsam och mysig och att lyckas inom sminket med att starta enskild firma, sminka hemifrån och frilansa - gärna utomlands!

Jag tog bilden från the notebook på "noah&allie" för att deras kärlek är PRECIS så som jag vill att kärlek ska vara..Passionerat och kärleksfullt men ändå så tryggt och omhändertagande..That's what I'm looking for :)

Utbilda&inspirera är lite luddigt men jag vill gärna vara kvar på Telia ett tag och utvecklas genom att kanske hålla lite utbildningar...Jorunalistyrket har börjat locka mig igen och genom det skulle jag vilja inspirera och skriva, och också inom sminket vill jag utbilda i form av gruppkurser osv.. Jag vill påverka och nå ut till folk!

Sen äkta vänskap, skratt och lycka - hur viktigt som helst! MÅ BRA.

Tycker en sån här tavla är hur bra som helst, man sätter upp sina mål...vad man än vill kan faktiskt bli sant... Kör igång!! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback