Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Cry like a baby


Date: 2012-06-09 / Time: 19:37:28
Kategori: VARDAG / 1 Kommentarer

I princip allt är klart, bara sminkspegel å lampor som ska upp, det fixar vi imorgon! Mitt internet fungerar ej, bra där Telia ;) det hoppar nog igång i veckan men kommer åka hem imorgon och blogga :)

Mamma å pAppa gick nyss.. Ska sova i min lägenhet ikväll. Jag å mamma grät så mycket och det var så jobbigt.. Gör så ont att se henne hulka verkligen :( även om vi kommer ses å höras ofta å jag vet att jag kommer älska å bo själv, så är det tungt.. Varje gång nån kommer hem hemma blir vi överlyckliga och pussas å kramas å skriker bibiii hit och majkoooo miskolo dit.. Jag älskar mamma å pappa mest av allt och kommer behålla vår fina kontakt föralltid!!! De ställer upp så mycket för nig och jag är så tacksam!

Nu ska jag gå å handla lite , sen kommer Sofia och sover hos mig första natten, skönt :-)

Jag har ca 3 min till jobbet och 0 sekunder till stan för jag bor mitt i, superskönt.

Puss och kram från mobilenKommentarer
Postat av: Jonna

Åh, jag kommer också att sakna min mamma när jag flyttar hemifrån i framtiden! Vi håller alltid på med interna saker, skojar och fikar varje kväll framför The Big Bang Theory, haha! Men det är såna saker man saknar sen liksom. :) Det kommer att gå hur bra som helst för dig och det ska bli kul att se din lägenhet. :D

2012-06-09 @ 23:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback