Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Paus


Date: 2012-03-13 / Time: 21:51:37
Kategori: OM MIG / 9 Kommentarer

Hej mina fina läsare, vilka fina kommentarer ni har skrivit. Jag tänker ta en liten paus här på bloggen tills nästa vecka för jag känner mig så otroligt stressad och pressad just nu från olika håll. Jag har nämnt det här förut, att jag har många bollar i luften, jobbar och jobbar extra för att få pengar till flytten, är i stockholm varranan helg och vill prestera så bra som möjligt där, jobbar sena kvällar och när jag väl är ledig eller slutar tidigt vill jag hinna träna, träffa kompisar, göra något sminkinlägg till bloggen osvosv... Jag hinner inte med mig själv. Igen. Och jag är så mitt uppe i allt detta att jag glömmer bort det och sen kommer en dag - som idag- då jag bryter ihop. Dagen började dåligt och när jag sedan spillde ut hela min tekopp över skrivbordet, telefonen, mina jeans, stolen och tröjan så brast det totalt. Tack till Jonna som fanns där då , betyder så otroligt mycket ♥ och tack till mina andra förstående fina vänner, familj och min underbara chef som lät mig gå hem tidigare.

Det här med min kropp jag nämnde igår har jag aldrig lagt vikt på förut men nu mitt i allt ska jag såklart klanka ner på mig själv också och känna att det också är ett misslyckande fast jag egentligen vet att det inte är någonting. Jag är kvinna, jag är 20, kroppen förändras. Jag ska dock inte äta LCHFkost längre, det har inte hjälpt mig. Jag ska äta sunt, "vanlig" mat som jag gjort förut med långsamma kolhydrater och fullkornskolhydrater. Tror min kropp reagerat konstigt på den här andra kosten. Nog om det. Bara ovant att se kroppen förändras när jag alltid varit spinkig (och då klagat på det).

Jag är för det ofta glad och positiv men man kan inte hålla den fasaden hela tiden heller. Jag trivs otroligt bra med mitt liv men jag ställer för höga krav på mig själv och jag känner mig stressad varje dag. Det var så skönt att få komma hem tidigt idag, jag och mamma drack kaffe med tända ljus och satt och pratade. Vi somnade i soffan 2 timmar. När kl var 19 var jag iklädd myskläder och hade duschat, oftast slutar jag 18 eller senare, tränar/fikar etc och är hemma sent, tittar tv och "fixar av mig" runt 22, vilket också blir en stress. Vill bara kunna komma hem och vara i relaxmood resten av kvällen. Sen har vi lagat mat och nu kollar vi på tv och jag ska unna mig lite ben&jerrys..så otroligt skön kväll. Välbehövlig!

Jag tänkte ta en paus från både blogg och träning nu denna vecka och helg. Ska bara sova ut nu när jag jobbar kväll ons, tors och komma hem och slappa. Varje söndag efter stockholm kommer jag hem runt 21 och känner alltid stressen över att lägga in alla bilder, redigera och blogga vilket tar rätt så lång tid. Jag tycker det är KUL att visa er men jag behöver prioritera nu.

Jag måste ändra mig en del för att inte gå in i väggen en dag...Jag ska prioritera att komma hem och ta hand om mig först innan jag bloggar eller gör någonting annat. Är jag supertrött eller känner mig stressad så kan jag skippa träningen en dag. Och har jag bara en ledig kväll en vecka och känner att jag vill hem och ta det lugnt så ska jag göra det och våga säga nej om någon frågar om vi ska ses. Så till mina älskade tjejer - säger jag ifrån någon gång ibland är det bara för jag måste ♥

Det låter kanske jätte-allvarligt.. det är det inte.. men det kan bli om man inte inser hur man faktiskt lever ibland. Man vill för mycket men räcker inte alltid till. I need to cool down för jag har så jäkla mycket för mig och vill alltid prestera.

Jag tar lite paus här för att andas ut så hörs vi i nästa vecka! :) Kram

Kommentarer
Postat av: sara

du får schemalägga egentid också, skriver du in det i almanackan eller vad du nu använder blir det lättare! Tycker för övrigt att de där kilona du fått på dig satt jäkligt snyggt, stor tumme upp på det!

2012-03-13 @ 21:58:26
URL: http://eyedust.blogg.se/
Postat av: Jonna Tollin

<3!!! Du gör helt rätt. Du behöver en paus för dig själv, !

2012-03-13 @ 22:41:44
Postat av: matilda

Helt rätt. Njut av pausen nu :) Skönt att du märker det så tidigt och gör något åt det istället för att bara köra på!

2012-03-14 @ 07:49:00
URL: http://matildaa88.blogg.se/
Postat av: tove

puss på dig vännen! du måste ta hand om dig själv <3

2012-03-14 @ 08:11:04
URL: http://jaotl.blogg.se/
Postat av: Hej

Hej! Ta hand om dig! Lägg fokus på det som är viktigast, nämligen dig själv och ditt välbefinnande! Strunta i konstiga dieter, eller matlivsstilar. Ät det du vill och må bra istället. Glöm inte att vara självisk i vissa fall och tänk på dig själv mer.du är en otroligt inspirerade människa och jag tycker att din blogg är den bästa eftersom du är du. du förgyller mina dagar när jag kan gå in på din blogg och ta del utav dina inlägg! Ta hand om dig!

2012-03-14 @ 10:43:32
Postat av: angelica

ja det är bra lyssna på kroppen när den säger ifrån.

en promenad kan ju va minst lika bra som ett träningspass och dessutom mentalt bra.

sköt om dig

2012-03-14 @ 13:45:26
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Therese

tråkigt såklart med paus...älskar din blogg och har följt den sedan 2007! känns som man liksom följt livet med dig på nåt sätt, hehe :) men absolut nathalie, gör det DU känner för, vad DU orkar och prioritera det DU tycker är viktigast. Hälsan och välmående går före allt! Ta det lungt nu fina du..hoppas du mår bättre snart och att du inte stressar sönder dig <3

2012-03-14 @ 16:13:32
Postat av: Carro

Du har helt rätt Natta, jag håller verkligen med dig om att man inte har någon skyldighet att berätta exakt vad som händer i ens liv, men det verkar vissa läsare tro.. Allt vill man faktiskt inte dela med sig av! Tråkigt att vissa inte kan acceptera det..Förhållanden och sånt tycker jag är väldigt privat och jag kanske får skylla mig själv att jag nämt Merdin så mycket i bloggen men det blir ju så när man skriver om sin vardag, men känner ändå inte att jag vill sitta och dela med mig av varför jag inte skriver om honom längre.. Jag förstår att folk blir nyfikna och att man vill veta, men när man säger att man inte vill dela med sig av det, som både du och jag gjorde, verkar folk bli helt galna och tycka att man är dum i huvudet.. Jag tycker det är bra att vi ens lägger ner tid på o skriva att vi hoppas att dom accepterar att man inte vill svara på frågor om det liksom!Men du har helt rätt iallafall och tack för din kommentar! Kram på dig, tråkigt med din bloggpaus såklart men hoppas att du får lite tid för dig själv nu, ta hand om dig! :)

2012-03-14 @ 18:04:09
URL: http://carolinestahl.blogg.se/
Postat av: Ivy

Underbara tjej, du är så himla ambitiös. Du fixar allt detta ska du se;). Ta en lång paus men vi kommer o sakna dig;).kram

2012-03-15 @ 22:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback