Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Flytt om en månad


Date: 2012-05-02 / Time: 23:53:01
Kategori: OM MIG / 2 Kommentarer

Om en månad har jag fått nycklarna till MIN lägenhet.. det känns så knäppt men så himla otroligt BRA! Det ska målas vitt i hela lyan först så det kommer ta någon vecka innan jag verkligen kan flytta in :)

Många har frågat hur jag fick lägenheten osv i och med att det är svårt att hitta lägenhet idag. Pappa jobbar ju lite för Ståhl så via dem fick jag förstatjing på den här ettan jag ska flytta in i. Faktiskt första lägenhten jag tittade på, 38 kvadrat , mitt i centrum och en hyra på 4000 kr exklusive el. Innan det registrerade jag mig på bostadsformedlng.com vilket jag tycker är väldigt bra, man lägger in de krav man har på sin lägenhet och så kommer det upp lägenheter som matchar. Kvalster.se är också bra. Men många av mina bekanta har ringt till mindre hyresvärder och frågat om de fått in någon ledig lägenhet, för de läggs ju inte ut offentligt och då har man förstatjing liksom :)

Sen tror jag många är för kräsna också... det finns inte många superdupersnygga hyresrätter och man måste ju tänka att man ska inreda det i sin stil! Den lägenheten jag flyttar in i är inte en lägenhet man tänker " wow" om men jag tänkte direkt hur jag skulle måla, inreda och prägla den på mitt sätt och jag vet att den kommer bli mysig..Det är liksom min första lägenhet och jag vet att det inte är mitt framtida hem liksom så den duger gott och väl :) när jag väl ska stadga mig kommer jag verkligen leta tills jag hittar en riktigt fin lägenhet/hus och ev köpa den. Nu menar jag inte att ni ska ta första bästa, men man får försöka tänka ett steg längre.. Mamma och jag började direkt prata om att ta bort skohyllan, att där skulle vi ha en stol , öpnnade hans garderober och kollade hahahah.

Jag ska ju verkligen inreda det mysigt så det känns ombonat :) Längtar så himla mycket! och ni ska få ta del av allting och kommer få se bilder på aaalllt sen :D så himla kul!
Längtar till att fylla kyl och frys med vad jag vill.. och då får jag alltid kommentaren " fast så tänker man innan sen har man inte råd" fast.. jag ska tänka ekonomiskt och storhandla för jag gillar ju att laga mycket mat :D jag menar inte att jag ska ha skåpen fyllda med chips&godis utan med god och nyttig mat!! Tända ljus och mysa i soffan... ta hem kunder till min sminkhörna...åååh. LÄNGTAR =D
mycket ska gå i rosa! Detta köpte jag sist på ikea.. :)
Kommentarer
Postat av: Anonym

ska bli så kul att se hur lägenheten blir :D

2012-05-03 @ 13:55:58
Postat av: Matillda

WIE! :D

2012-05-04 @ 08:22:21
URL: http://mfjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback