Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Muscles, arms


Date: 2013-04-04 / Time: 23:57:17
Kategori: TRÄNING / 1 Kommentarer

 
 
Haha såna här bilder är så töntiga och jag har inte direkt några arm-muskler att skryta med MEN jag jämför ju bara mina resultat med mig själv och detta är verkligen ett framsteg på mina armar! Det som verkligen kommit fram är axlarna för förr tränade jag inte de alls men nu har jag kört rätt mycket styrka för axlar och det blir ju såå snyggt! Så glöm inte dem för bövulen :-) jag var typisk tjejig och tänkte att jag inte skulle träna axlar, bröst osv för jag inte ville ha stora muskler där... Stora muskler får man INTE om man inte tränat i flera år och superdupertungt och ätit sjukt mycket protein. Så ni kan va lugna! Tung styrketräning formar ju bara och gör en FAST.
 
Jag har slutat mäta fettprocent, muskelmassa och stirra mig blind på vågen, jag kollar i spegeln och SER resultat. Många går ju ofta upp i vikt av styrketräning men ner i fett och behåller samma byxsstorlek t.ex så vikten ska man skita i. 
 
Det tar tid att få synliga muskler men man måste stå i..och det KÄNNS ju så bra och man mår så mycket bättre. Men någon dag ska jag prova en liten deff-period och se om man kan få fram musklerna mer :-)
 
Nog om träning... nu säger jag godnatt!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej !
Ville bara säga att jag älskar din blogg! Du har allt, inredning, kläder, träning, mat, smink, livskvalitet!
Fortsätt så här :)

Kram från Linda

Svar: Vilken underbar kommentar, så glad jag blev nu :) du gjorde min fredag! Stor kram
Nathalie

2013-04-05 @ 11:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback