Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Helgen


Date: 2013-12-08 / Time: 23:11:10
Kategori: / 0 Kommentarer

Nya polo-ponchon "jennie! från Ester Elenora. Såå mysig och skön! Köpte den på let's deal för ett par v sen, finns ej kvar.. verkar inte finnas att köpa nån annanstans heller :-(
 
I fredags var jag och hälsade på mormor en stund, drack kaffe och blev itvingad soppa och bullar trots att jag sa att jag skulle ut o äta om 2 h... typical croatian nona ..;-) Sen hade jag en supermysig kväl med Tessan, Nivan och Linnea. Vi köpte med hämtmat, drack vin, spelade julklappsspelet och såg självklart idolfinalen! FINASTE KEVIN VANN! Han sjöng sjukt bra i fredags ju :) tomt att idol är över nu.... såg kevin i nyhetsmorgon i lördags med, så genuint fin människa!!!!!!!! <3
 
 
 
Igår överraskade Becca sin mamma med en sminkning då de firade att hon skulle fylla 60. Hon blev så nöjd så och det var mysigt att ha de här :)
 
 
Sen hängde jag med Elin, Lisa och Julia. Vi firade att Jullis fyllt år så hon fick välja valfri restaurang att köpa med ifrån :)
 
och idag har jag jobbat på Make Up Store hela dagen! Roligt, så mycket gulliga kunder <3
 
Sen har jag varit med Linn o Danne. Lagat ryggbiff med klyftpotatis och bea..muuuummmaaa.. Nu läntgtar jag till att sova men imorgon är det upp tidigt. Menmen på onsdag är det LONDON igen!!!!!!!! :-D Längtar.
 
kram
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback