Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Söndag


Date: 2013-02-03 / Time: 16:18:26
Kategori: / 1 Kommentarer


 
Med nya snygga tighsten från stadium =) Det ser ut som tightsen är i bomull och jag trodde det innan jag köpte de och tänkte att man lär ju få värsta röv-svetten... men de är i "jazz-tyg"  =) linnet är från Intersport och skorna Nike.
 
 
Idag har jag tagit en lång sovmorgon och sedan varit på gymet och kört styrka. Kan tipsa er om denna övning här under, en riktig ben och rumpdödare :-) den tar även bra på insida lår. Ställ två stepbrädor på högsta snäppet och välj en kettlebell med tung vikt ( man klarar mer än man tror ), jag körde 20kg. Ställ dig brett isär på brädorna med fötterna utåt och håll kettlebellen med båda händerna rakt ner. Sen går du djuuupt ner men tänk på att hålla ryggen rak och upp med bröstet. Superduperbra.
 
 
Sen var jag, mamma och pappa hos andra Edströmmarna och fikade :-) Ewa och Mikael har varit i Thailand och kom hem igår så de var så bruna och fräscha....ohh det är vi snart också!!
 
Haha avslutar med en lagom smickrande bild. Såna här fula iphone-bilder man råkar knäppa underifrån utan att man vet om det.
 
Byebye från mojje-natta


Kommentarer
Postat av: matilda

Smart att stå lite upphöjt i den övningen, det måste jag testa. Jag har bara kört den på marken och då kommer man ju inte alls lika långt ner (man ser ju lagom ful ut också haha). Nu finns det endast en step-bräda på mitt gym, men jag får kika efter någon annan lösning. Känns ju lite sådär att stå på bänkarna som brukar finnas vid fria vikterna, man kommer lite väl högt upp då haha :)

Svar: det är skitbra och känns myycket mer att komma upp lite grann :) finns folk som kör på bänkarna så om du vågar -go for it :D
Nathalie

2013-02-03 @ 16:26:01
URL: http://matildaa88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback