Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Det närmar sig helg...


Date: 2013-01-24 / Time: 23:00:02
Kategori: OUTFITS / 0 Kommentarer

Byxor och tröja från Zara.
 
Hej!
Idag har vi haft praktik på första delen av kundtjänstutbildningen, det är 2 v kvar sen. Men vi svarade i telefon idag och det var jätteroligt, nu får man ju sälja och beställa till kunderna :)) Efter jobbet gick jag och Maja från utbildningsgruppen till gymet, körde 30 min kondition och sedan 25 minuter core. Jooobbiigt men BRAA :D Så kul att Maja kört igång, är peppad och vill träna med mig. Hon är snart 40 så det är kul att just hon har sån motivation  =)
 
Nu ikväll har mina gosisar Julia och Lisa varit här på te och mys... Legat utslagna i soffan och skrattat och Julia har trixat med vårat hår.. Så skönt att bli pillad i håret, kan somna..
 
Imorgon är det äntligen fredag! Ser fram emot en riktig myshelg :) Mer om det imorgon.
Avslutar med en liten nakenbild ;). Kanske lite inspiration både för er och mig =) Blir triggad av att ta lite foton och följa min egen utveckling. Nu har det ju inte hänt mycket men man märker ju att musklerna kommer fram mer och mer men fortfarande mestadels när man spänner. Men det gör att jag blir motiverad och peppad att träna mer och mer... Magen ska attackeras massor så den blir mer definerad :-)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback