Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Missbrukare på vinden :|


Date: 2013-10-08 / Time: 22:55:00
Kategori: OUTFITS / 0 Kommentarer

 
 
 
Kofta och väska från Åhléns. 
 
Godkväll.. Ligger och myser i sängen och regnet smattrar utanför, lovely. Är det bara jag som faktiskt gillar mörker, regn och grått? Jag avskyr att vakna till strålande sol en höstdag när man har sovmorgon.. man vill ju ligga i ett mörkt rum, se lite dimma utanför och veta att man kan ligga där med gott samvete. Äta frukost utan att se allt damm från solljuset. på vardagsrumssoffan.. ;) hihi. Nä men det blir mer mysfaktor liksom. Sen är ju hösten så fin med solen också naturligtvis, but you know what I mean?
 
Igår hade jag tvätt-tid från kl 7 på morgonen, så fick gå upp och sova mellan tvättarna..Rubbad sömn. Hjälpte ju heller inte att jag mötte securitas kl 23 söndag kväll när jag skulle boka tvättid , på vinden, och de genomsökt förråden där uppe för att de " har fått klagomål på  folk som inte bör vara där". Alltså missbrukare som tydligen hängt runt i grannporten och som ibland befunnit sig uppe på våran vind, där även våran tvättstuga finns... Oh my god. " Men jag har gått igenom där nu och det är lugnt" säger securitas-killen. Jaha. Sen måste jag gå igenom de 2 läskiga förråden innan jag kommer till tvättstugan... gissa om jag var skraj.. USCH... får tvätta hemma hos mamma och pappa i fortsättningen.  
 
Hade tänkt träna igår efter tvätten och inann jobbet men var helt död och tog sovmorgon. Blir besviken på mig själv när jag "skiter" i i träningen men ibland måste man faktiskt bara göra det som faller en in... eftersom jag alltid är disciplinerad annars :-)) Det här med krav på en själv kan bli lite jobbigt ibland.. Så kokade kaffe, tände ljus, kollade tv och trallade till jobbet sen. På kvällen gjorde Sofia risonisallad åt oss och sen sov hon här <3
 
Idag har jag inga pics att visa. Har jobbat och sedan varit på tjejträff med mamma och våra tjejkompisar!!
 
Nu ska jag sova och ladda för ett gympass imorgon och sedan kvällsjobb, kramis.
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback