Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

Mycket roligt planerat framöver!


Date: 2013-10-16 / Time: 22:42:24
Kategori: / 2 Kommentarer

Yesterday.
 
HEJ godingar! Dålig uppdatering IGEN, Sofia har lånat mina dator så därför :) Igår körde jag och Linn ett benpass efter jobbet, men vi var båda sega så blev ett halvdant pass.. har iallafall träningsvärk idag så något gav det ju. Sen blev det bastu, så skönt och avslappnande.
 
Idag har vi haft "sales academy" hela dagen där vi har haft en jätteduktig lärare som gått igenom försäljning, kundens behov m.m. Det finns så mycket bakomliggande faktorer för en lyckad försäljning, som man kanske inte tänker på alla gånger..:) men nu har man det där inprentat i bakhuvudet.
 
Vaknade förkyld idag och har varit hängig hela dagen... helt täppt nu och svidig i ögonen, hoppas jag blir bättre, har inte tid att vara sjuk nu :( Isabelle och Linn har varit här ikväll på mat och mys <3
 
Jag har massa roligt planerat framöver som jag verkligen ser fram emot och längtar!! På lördag har Emma och Linda en "fin-fest" där alla ska ha långklänningar/kavaj och vara sitt finaste jag.. hihi.. Sen är det halloweenfest som väntar framöver och jag ska till Jönköping med girlsen och hälsa på Elin, kryssning med jobbet, Stockholm och se IDOL , bo på hotell och gå ut med Linn och sist men inte minst åka till LONDON med Sofia i december och julmysa!!! WIIIE...Oktober och november som brukar vara riktigt grå och tråkiga månader känns plötsligt väldigt roliga ;)
 
GODNATT!!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: natalie

Låter jätte roligt. Kul att ha saker som man kan se fram emot. Jag ska också på en halloween fest, har du tänkt än vad du ska klä ut dig till?

Svar: Gillar inte att klä ut mig så blir nog något som förra året, mörka linser och ngn cool sminkning ;) hihi., Du då?
Nathalie

2013-10-17 @ 21:34:01
Postat av: Nellie

Spännande med Jönköping, vi kanske ses ;)

Svar: Jasåå!! Vad kul, då får du minsann komma fram och hälsa :)
Nathalie

2013-10-18 @ 00:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback