Kontakt:
Nathalie-edstrom@hotmail.com

RSS 2.0

SNART HELG


Date: 2013-10-03 / Time: 20:40:15
Kategori: OUTFITS / 0 Kommentarer

Byxor Zara, blus Ginatricot, boots River Island.
 
Godkväll mina tjejisar (och killar?)
Tråkigt om vissa tog förra inlägget fel, får be om ursäkt om någon tog illa upp - jag menar absolut inte att vara elak utan det var som sagt ett skämt som generaliserar och det är bara ytligt och speglar inte hur någon person är inombords, det vet nog både ni och jag! Så nu släpper vi det och lägger vår energi på bättre saker :-D
 
Idag har jag fått sitta med på en anställningsintervju, jag är vice ledare i mitt team så det var spännande att få vara med och göra lite annat:-) Annars sitter jag ju i telefon och då tar hand om Telias kära kunder. Men för övrigt har jag känt mig riktigt trött idag, ont i huvudet, sug i magen och bara seg.. Så jag skippade faktiskt träningen och lyssnade på kroppen. Lätt att man får dåligt samvete när man gör det men ibland behövs det... Så jag gick hem och tog en lång skön dusch innan Nivvis kom hit och myste. Och så nu ska jag snart på bio med lite tjejkompisar.
 
Ska bli otroligt skönt med helg imorgon!! Jag har gått upp så tidigt 3 v i rad nu och jobbat på helgerna så ska bli skönt med sovmorgon hela helgen :)
 
ta hand om er, kramis
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback